2777
2789
عنوان

اوتیسم خفیف

| مشاهده متن کامل بحث + 109806 بازدید | 90 پست
فعلا کاردرمانی و گفتار درمانی شروع کردیم هنوز نوبن آزمایشاتش نشده حرف می زنه ، تا حدی ولی هنوز پراک ...

عزیزم توروو خدا اگه هستی بگو چیکار کردی برای بچت آخرش چی شد دکتر بمنم گفته اوتیسم خفیف داره ..چیکار کردی خوب شد چ دارویی دادی الان در چ چضعی

اگه خفیف باشه خیلی خوبه حتما کلاس هاش ببر من از 3 سالگی دارم میبرم کلاس پسرم را ولی بازم تو سنجش رد ...

دعوت دوستی قبول میکنید راهنمایی می‌خوام پسر من توی طیف خفیف اتیسم هستش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دعوت دوستی قبول میکنید راهنمایی می‌خوام پسر من توی طیف خفیف اتیسم هستش 

سلام من خیلی کم میام سایت سوالتون چیه بفرمایید

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
سلام من خیلی کم میام سایت سوالتون چیه بفرمایید

پسرتون خوب شده من پسرم توی طیف خفیف اتیسم هستش داره دارو میخوره نمی‌دونم چیکار کنم که بیشتر بتونم بهش کمک کنم دستورات رو یاد بگیره پسرم بیشتر مشکلش توی درک دستوراته زیاد متوجه نمیشه چی میگیم

پسرتون خوب شده من پسرم توی طیف خفیف اتیسم هستش داره دارو میخوره نمی‌دونم چیکار کنم که بیشتر بتونم به ...

اوتیسم خوب شدن نداره گلم بیماری نیست یک اختلاله مادام العمره🥰 نه فقط برای خواب قرص میخوره اونم گاهی اثر نداره....قطعا کمک گرفتن از یک درمانگر خوب خیلی موثره ❤

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
من فقط برام مهمه بتونه تا 6-7 سالگی مدرسه عادی بره و کامل حرف بزنه ... دلم خیلی آشوبه ... کلی پرهی ...

فقط مدرسه رفتن که اول واخر مشکل نیست تازه خود مشکل هست 

انروز پسرم کلاس ۴ هست نصف زنگ نشوندنش ۳۷ تا دانش اموز ومعلم وناظم باهاش صحبت کنن معلمش میخوادکمکش کنهدولی هرکی یه جی بهش گفته 

بچم فوقالعاده درسش وهوشش خوبهدولی روابط اجتماعی اعتماد به نفس داره ولی بهخاطر رفتار ولج بازی وحرف زدن زیاد کسی باهاش دوست نمیمونه زنگ تفریح تنهاست زنگ ورزش یا بازی میریزن سرش میزننش 

اینقدر ناراحتم حتی نمیتونم برات بنویسم 

ایشالا مشکل بچت حل بشه ولی اصرارنکن شاید پیش بچه هایی مثل خودش مدرسه بره بهترش باشه 

بچم گریه میکنه میگه قرص میخورم کسی بامن توکلاس دوست نیست دوسم ندارن و..

توفکر مدرسه هوشمندم که توخونه درسش رو بخونه سال دیگه 

کاردرمانی گفتاردرمانی بردم ۴۵ دیقه ۴۵ دیقه پول خرج کردم وقتی ۶ ساله بود خودم ۴ ساعت توخونه باهاش کارکردم 

اللن نمیخوام تودلت رو خالی کنم از غم این بچه دلم مرگ میخواد 

حالا شاید مشکل پسر من حاد تر باشه فقط خواستم درددل کنم 

من یه مرد ۳۴ ساله دارای فرزند شاگرد ممتاز تحصیلات عالی و کاملا ناموفق در زندگی و دارای سابقه چندین ش ...

ببخشید شما ازدواج کردین؟ چون داداش منم اوتیسم داره و ۲۰ سالشه ما همش نگران آینده و ازدواج و زندگیشیم چون تقریبا مطمئنم که توانایی ازدواج و زن و زندگی راه بردنو نداره

شاملو میگوید: بترس از او که سکوت کردوقتی دلش را شکستی او تمام حرفهایش را جای تو به خدا زد.... وخدا خوب گوش میکند وخدبتر یادش میماند خواخد رسید روزی که، خدا تمام حرفهای او را سرت فریاد خواهد کشید و تو آنروز درک خواهی کرد که چرا گفته اند: دنیا دار مکافات است......
فقط مدرسه رفتن که اول واخر مشکل نیست تازه خود مشکل هست  انروز پسرم کلاس ۴ هست نصف زنگ نشوندنش ...

من میفهممتون💔💔💔💔💔

شاملو میگوید: بترس از او که سکوت کردوقتی دلش را شکستی او تمام حرفهایش را جای تو به خدا زد.... وخدا خوب گوش میکند وخدبتر یادش میماند خواخد رسید روزی که، خدا تمام حرفهای او را سرت فریاد خواهد کشید و تو آنروز درک خواهی کرد که چرا گفته اند: دنیا دار مکافات است......
پیج خانم دکتر ولا موسوی تو اینستاگرام پیدا کنید و بهشون پیام بدید نمونه های زیادی از بچه هایی که تشخ ...

اصلا پیش این خانم نرو من بردم با یک اقا داشت عصرونه میخورد از ساعت ۲ تا ۳ ونیم مارو نشوند بیرون توی انتظار به حدی که بچم کلافه سد وقتی رفتم پیشش توضیح دادم دیگه پسرم کلافه وبیقراربود زود تمام کرد واخرش گفت دارو بده بیارش دفعه دیگه 

حالا شاید اون روز روز این خانم دکتر توی مطبش نبوده ولی اصلا راضی نیستم 

داداش من به صدا حساسه، هیچ دوستی نداره هیییچ، زیاد بیرون نمیره، نمیتونه سر کار بره تواناییشو نداره واسه همینم بیشتر افسرده شده،ولی خدا رو شکر جدیدا یه سرگرمی واسه خودش درست کرده کیف پول و جاکارتی چرمی درست میکنه

کل خانواده مون خیلی غصه شو میخوریم همیشه براش دعا میکنم غم بزرگ خانواده ی ماست

یکدونه پسرمون اینجوری مریضه و مام کاری از دستمون برنمیاد

مممنون برام دعا کن خیلی عصبی افسرده شدم بریدم دیگه  خودم بمیرم بمونم برام مهم نیست اینکه بچم ز ...

خدا به همه مون توانایی بده شما مادرا کارتون خیلی سخته ،میدونم چی میگی 

داداش منم خودش خیلی اذیت میشه و تنهاست 

و مامانم و بابام که این چند ساله واقعا مثل شمع آب شدن

خدا به همه مون توانایی بده شما مادرا کارتون خیلی سخته ،میدونم چی میگی  داداش منم خودش خیلی اذی ...

انگار تودنیا شکنجه میشم انگار جهنم توی دنیامه هر روز بحث نصیخپحت دادو فریاد با بچه خونه ارامش نداریم جیغ وبدو بدو لجبازی دعوا و..

برادرت چن سالشه اگر ۱۰ سال حدودی داره با هم دوست بشن اقلا مجازی 

داداش من به صدا حساسه، هیچ دوستی نداره هیییچ، زیاد بیرون نمیره، نمیتونه سر کار بره تواناییشو نداره و ...

اها پس ماشالا بزرگه 

چی بگم غم بزرگی هست دیدن زجر عزیزت جلو چشمت 

دیروز پسرم گریه میکرد میگفت چرا من مریضم چرا تومدرسه باید داروم رو بخورم چرا دوسم ندارن باهام دوست نمیشن وچقدر همین بچه توخونه خودم رو با رفتار وحرف نشنوی اذیت میکنه دست خودشم نیست حرکاتش 

اها پس ماشالا بزرگه 

چی بگم غم بزرگی هست دیدن زجر عزیزت جلو چشمت 

دیروز پسرم گریه میکرد میگفت چرا من مریضم چرا تومدرسه باید داروم رو بخورم چرا دوسم ندارن باهام دوست نمیشن وچقدر همین بچه توخونه خودم رو با رفتار وحرف نشنوی اذیت میکنه دست خودشم نیست حرکاتش