الهی ... نگاهی... می خواهم مادر شوم چشیدن لذتی دیگر از زندگی لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرم
الهی ... نگاهی...
🙏🚼🙏
می خواهم مادر شوم
🌹
چشیدن لذتی دیگر از زندگی
🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند
می خواهم مادر شوم
🚼
می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم
🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌
می خواهم مادر شوم
چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼
چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو
🚼
خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما
👪💑
می خواهم مادر شوم
م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا
خداوندا
مهربانی
آرامش
دلدادگی
و رحمتت
را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
سلام نازلوی عزیز ممنؤنم که به فکرمی اوضاعم همونطوره هنوز لکه بینی دارم اینم بارداری من هیچ کاری جز صبر نمیتونم انجام بدم
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆♀️🌺🌷❤
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆♀️🌺🌷❤
ممنونم سهیلا ان شا.. قسمت همه ی منتظرا به خصوص بچه های تاپیک
خواهش میکنم دوستان خوبم..انجام وظیفس...خدا به دوستان این تایپیک خیر بده و دلشون شاد کنه که تجربیاتی که با سختی تو این مسیر به دست اوردن در اختیار دوستان قدیمی گذاشتن و این اطلاعات تا الان واس دوستان کمک کننده بوده و خییلی از دوستان با کمک این دکترا و عنایت خدای مهربون مامان شدن و ان شاء اله از این به بعد مامانای زیادی خواهیم داشت.... سارا عزیزم غذاهای گرم و قاعده آور نخور..استراحتم داشته باش... نشاسته هم خوبه و میتونی تو آب یا شیر حل کنی و بخوری...شیر سویا هم خوبه.. عزیزم دکتر مس وقتی آی.یو انجام میده واس روز 5 و 10 آمپول هاش.سی.جی تجویز میکنه ..واس اینکه اگه جنینی تشکیل شده باشه به لانه گزینیش کمک کنه.. بازم توکلت بخدا باشه..امیدوارم کمکت میکنه و هر چی خیر و صلاحت واست رقم زده...
سلام ببخشید دیر میام سر میزنم ،الان تهرانم اومدم دکتر،فردا که برگشتم واستون کلی حرف دارم بچه ها شماره دکترا رو واسه منم بفرستین ارامش جون شماره خانومه رو به من بده ممکنه به کارم بیاد
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم...
خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت
تو خود بهتر میدانی
معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
فاطیما جون همیشه جویای احوال هستیم فاطیما چند وقت گرده نخلو خوردی؟؟؟روزی چقدر؟؟ من ٥ کیلو چاق شدم ده تا هم قبلش داشتم اعصابم داغونه احتمالا نمیرم ایو بعد میگم چرا
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم...
خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت
تو خود بهتر میدانی
معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
حباب عزیزم دکتر مس اصفهان...روش کارش اینه که از روز دوم و سوم پریودی سونو انجام میدن و بر اساس وضعیت بیمار دارو تجویز میکنن..داروهاشونم گونال اف و hmg و داروهای دیگس...که روز ششم و نهم و عموما دوازدهم سونو میشی و دوباره دارو میگیری..و در نهایت که فولیکول بالغ داشته باشی دوتا آمپول hcg تزریق میکنی و نهایتا عصر روز بعدش که تقریبا 36 ساعت بعد از تزریق امپولhcg میشه واس تزریق نمونه به مطب مراجعه میکنی..نمونه رو هم باید از آزمایشگاه بگیری و به مطب ببری واس تزریق... خلاصه اینکه هم هزینش بیشتر نسبت به دکترای دیگه و هم رفت و آمدش بیشتر....