الهی ... نگاهی... می خواهم مادر شوم چشیدن لذتی دیگر از زندگی لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرم
الهی ... نگاهی...
🙏🚼🙏
می خواهم مادر شوم
🌹
چشیدن لذتی دیگر از زندگی
🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند
می خواهم مادر شوم
🚼
می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم
🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌
می خواهم مادر شوم
چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼
چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو
🚼
خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما
👪💑
می خواهم مادر شوم
م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا
خداوندا
مهربانی
آرامش
دلدادگی
و رحمتت
را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
منم در جریان این موضوع رایگان شدنش هستم ولی چند جا شنیدم رایگان رایگان نیست ولی مشکلاتی هست این برای اونایی که خودشون اس دارنبرایما که مناسب نیست و همچنان قبول نمیکننن 😕😒ماها همونروند خودمون روباید بریم ... ارامش جان من دکتر ت و چ البته مطب تهرانشو دارم اونو واست میفرستم دسته بندی کن دکتر ک رو یاسی جوون زحمتشو بکش بفرست یلدا جون شما هم اومدی مشخصات بیمارستان که رفتی بفرست یکی از بچه ها میگفت تهران هم انگاری هستن هر کسی اطلاعی داره برای ارامش جوون بفرستین دسته بندی شه
الهی ... نگاهی...
🙏🚼🙏
می خواهم مادر شوم
🌹
چشیدن لذتی دیگر از زندگی
🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند
می خواهم مادر شوم
🚼
می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم
🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌
می خواهم مادر شوم
چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼
چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو
🚼
خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما
👪💑
می خواهم مادر شوم
م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا
خداوندا
مهربانی
آرامش
دلدادگی
و رحمتت
را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
سلام بر دوستان گلم یکم حالم بهتر شده و عزمم رو جذب کردم وبا امید بیشتر دوباره میخام ادامه بدم دوستان میخاستم این ماه ههم امتحان کنم بنظرتون مشکلی پیش نمیاد طاقت ندارم بزارم برا ماه بعدی
اره عزیزم میشه من زنگ زدم منشی گفت مشکلی نداره گفتم یعنی باعث کیست نمیشه؟گفت نه!فرقی نداره دیگه نمیدونم درست گفت یا نه ولی من این ماهو امتحان میکنم اگه خدای نکرده نشد دفعه بعدی بینش فاصله کوتاهی میزارم
انشالا با دل پر از نینی خیال جون شما دارو میخوری برای آی یو آی؟
«پناه»؛
میبرم «به خدا»،
از عـیبی که؛
«امروز» در خود می بینم،
و؛
«دیروز»؛
«دیگران را» به خاطر،
«هـمان عیـب»؛ ملامت کرده ام.
محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛
و «قضاوت کردن دیگران».
وقتی؛
نه از «دیروز او» خبر داریم؛
نه از «فردای خودمان».
سارا عزیزم امیدوارم که مشکلت حل شده و خوب خوب شدی.. عزیزم ی خبری از خودت بده تا خیالمون از بابت راحت شه.. آرامش عزیزم درخواست دوستی واستون فرستادم ..ممنون میشم تایید کنید ..
ارامش جان دکتر ایز اگه سونو بدین و تخمک خوب داشته باشین واستون بدون دارو آی.یو انجام میدن.(واس بار اول که من پیششون مشاوره شدم به من اینطور گفتن..که من چون روز 13 دوره بودم گفت که برو سونو اگه فولیکول بالغ داشتی واست انجام میدم )..که خودش عالیه..حداقل خوبیش اینه که فولیکول بالغ بدون دارو دارین و مطمئن بصورت شیمیایی و با دارو نیس.که به نظر من هیلی تو روند کار تاثیر گذار چون بصورت طبیعی انجام میشه... خود من با قرص لتروزول 4 تا فولیکول بالای 20 داشتم ..حتی بدون دارو هم فولیکول خوب داشتم..ولی دکتر مس روند درمان خودشونو دارن و فقط تزریق آمپول گنال اف و hmg رو دارن..باورتون میشه من سری اول آی.یو کلی دارو استفاده کردم و در نهایت نتیجه شد مثل وقتی که ی بسته قرص لتروزول میخوردم..به دکترم گفتم ولی خب حرف اول و آخرو دکتری میزنه که میخای باهاش روند درمانتو ادامه بدی... راستی آرامش جان آی.یو رو میتوتین هر ماه انجام بدین..اتفاقا میگن پشت سر هم باشه خییلی بهتر..دکتر من که دکتر مس...چون با داروهای تزریقی اینکارو انجام میده و تخمدانو بیش از اندازه تحریک میکنن 3 دوره انجام میدن و بصورت 1 ماه در میان...که اگه خدای ناکرده بعد از 3 بار جواب گرفته نشد عمل لاپارا انجام میدن ..
زکریا عزیزم واستون درخواست دوستی فرستادم ..لطف کنید تائید کنید تا واستون اسامی دکترارو تا جایی که میدونم بفرستم.. فاطیما عزیزم خب خداروشکر ...وضعیتتون عالیه...میدونی رژیم غذایی گرم و بعضی معجونا خییلی تاثیر گذارن...ان شاء اله که بسلامتی تو این مسیر قدم برمیدارین و زود زود جواب میگیرین...
نازلو جان خدا خیرت بده که اینقدر تمیز و کامل برام توضیح دادی مثل همیشه عالی! امیدوارم مال منم بدون دارو بره جلو چون یه خانومی بنده خدا یکی از تخمک هاش تو لوله فالوپ باردار شده بوده دیر فهمیدن ، حین بارداری لوله فالوپ رو تخریب میکنه و باید عملش میکردن. من خیلی میترسم از حاملگی خارج رحمی. عزیزم درخواستت انجام شد
«پناه»؛
میبرم «به خدا»،
از عـیبی که؛
«امروز» در خود می بینم،
و؛
«دیروز»؛
«دیگران را» به خاطر،
محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛
و «قضاوت کردن دیگران».
وقتی؛
نه از «فردای خودمان».
خانومهایی که دنبال تخمک و جنین اهدایی هستند. یه خانومی رو پیدا کردم که یه پسر نه ماهه داره و میخواد هم تخمک اهدا کنه و هم اسپرم همسرش رو و هم جنین. تهران هم هستن خانومه دیپلمه همسرش لیسانس. دو تا خانوم دیگه هم هستن برای رحم اجاره ای و تخمک اهدایی در سمنان و تهران. هر دو مطلقه. تورو خدا فکر نکنید من دلالم اینا به چشمم میخوره میگم بهتون.
«پناه»؛
میبرم «به خدا»،
از عـیبی که؛
«امروز» در خود می بینم،
و؛
«دیروز»؛
«دیگران را» به خاطر،
محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛
و «قضاوت کردن دیگران».
وقتی؛