2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155938 بازدید | 10472 پست
فاطیما جون مگه شرایطت چطوره؟ این که گفتی که خیلی خوبه که شرایطت عالیه!! البته اگه دو ست داری بگو
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فاطیما جوون بیام دنبالت خودم بیرونت کنم چرا دود بشه بره اندوتم که خوب شده این ماه نشد ماه بعد میشه والاااا امید داشته باش....
الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
دخترهاااااا یکی اعلام‌ آمادگی کنه لیست دکترها رو به ترتیب بنویسه داشته باشه برای وقتی که دوست های جدید میان براشون بفرسته اینقدر منو حرص ندید عههه😣😣من خودم چون فقط با موبایلم نمیتونم آماده کنم شماها کسی هست که لپ تاپ و کامپیوتر دسترسی دارید خواهشا یکی لیست بدههه😕😕😕
الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
در ضمن چند قانون‌ بزارممممم کشته میشید اگه همکاری نکنید اینقدر گیر میدم بهتووون تا آمار بدید .... اول‌همه اطلاعاتتون‌رو‌بروز کنید به من بفرستیددددد همههههه دوما حرف نا امیدی زدن و این حرفها رو نزنید به چیزای خوب فکر کنید و دست از تلاش بر ندارید درسته همه ما یه مشکل داریم ولی غم دلمون زیاده ولی دنیا تموم نشده پس فقط حرکت کنید و مراقب حرکتتون باشید ...خوب ببنید تا خوب اتفاق بیوفته من بلد نیستم مثل ارامش جوون خوب بنویسم ولی نا امید تو گروه امید زندگییی ممنوع❌❎⛔⛔
حالا جرات دارید اعلام آمادگی نکنیددد
قربون شکلت ارامش جوون دخترا هر کی اطلاعات داره در مورد دکی ها اعم از‌ میکرو و ماکرو ای یو ا روز پذیرش شماره تلفن و آدرس رو بدین‌ آرامش جووون دسته بندی کنه ...هر کی که میاد تازه وارد سرگردون نشه آرامش جونن دست خودتو میبوسه بقیه همکاری کنید یه اطلاعات دقیق از خودتون و مشکلات که بعضی ها دارن مثل من pcoام دکتر فلان چند بار اقدام چه سالی مشکل همسرتون ....میدونم ازو ان مثلا یکی مثل من ژنیتیکه و بقیه در حد دونستن بفرستن برای من هر چی سریع زود ... من برم ان شم با یه دستگاه همه‌رو به روز کنم تو صفحه اول ... همکارییییی‌کنید اها یه چی ختم های جدید هم تو راهه البته میگم چه کنید انرژی تون کم نشه الهییی ....دست جیغ هوراااا
آرامش عزیز و زکریا جان..من لیست کامل دکترارو ندارم..راستش دکترای اصفهانو میشناسم چون باهاشون مشاورم کردم ولی دکترای دیگه مث چ در کرمانشاه و ت در مشهدو فقط به اسم میشناسم..اونم بخاطر اینکه تایپیک امید زندگی 1 رو چندین بار خوندم و گاهی اسمشون به صورت کامل بود..ولی آدرسشونو میتوتین از تو نت پیدا کنین...حالا اگ مایلین که دکترای اصفهانو واستون میفرستم..
ماچ به لپا سلام روز سردتون بخیر الهی امروز خنده یه لحظه هم لبای شما رو ترک نکنه. من در خدمتممممممم هر چی اساتید امرررررررر کنند . در ضمن در مورد خودم باید بگم من سالمم همسرم آزو غیر انسدادی. پیش دکتر گیلانی داریم ادامه میدیم.
«پناه»؛ میبرم «به خدا»، از عـیبی که؛ «امروز» در خود می بینم، و؛ «دیروز»؛ «دیگران را» به خاطر، «هـمان عیـب»؛ ملامت کرده ام. محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان».
خبر جدید مهم مههههههههههههههههههههههههم گروه خبری : ناباروری کد :73749 رایگان شدن درمان‌های نازایی برای بیماران زیر چهل سال!/ IVF و IUI به صورت رایگان! وزارت بهداشت برای یک دوره درمانی در زوج‌های نابارور بودجه در نظر گرفته که اولین درمان IVF و دو سیکل درمان IUI رایگان شده است و داروها نیز تحت پوشش بیمه قرار گرفته‌اند ... درمان نازایی در تمامی بیمارستان‌های دانشگاهی که بخش زنان و نازایی دارند و درمان نازایی انجام می‌دهند، رایگان است... به گزارش نی نی نما به نقل از روابط عمومی بیمارستان شریعتی، در پی انتشار خبر رایگان شدن درمان‌های نازایی برای بیماران زیر چهل سال و تماس بیماران با این مرکز، دکتر اشرف آل یاسین متخصص زنان، زایمان و نازایی و رئیس بخش زنان و نازایی بیمارستان شریعتی در مصاحبه‌ای با روابط عمومی این مرکز اعلام کرد: این درمان در تمامی بیمارستان‌های دانشگاهی که بخش زنان و نازایی دارند و درمان نازایی انجام می‌دهند، رایگان است و ما فقط اطلاع‌رسانی کردیم. دکتر آل یاسین همچنین افزود: بیماران زیر چهل سال که نازایی اولیه دارند تحت پوشش این خدمات در تمامی بیمارستان‌های دانشگاهی قرار می‌گیرند. وی این خدمات را یک نوبت آی وی اف، دو نوبت آی یو آی و یک نوبت انتقال جنین فریز شده اعلام کرد و افزود: افرادی هم که تمایل دارند از این خدمات در بیمارستان شریعتی استفاده کنند لازم است به درمانگاه نازایی مراجعه تا پذیرش و نوبت‌دهی شوند. روابط عمومی بیمارستان شریعتی همچنین درخواست کرد، تمامی افرادی که درخواست پذیرش در درمانگاه نازایی بیمارستان شریعتی را دارند، تنها به صورت حضوری در روزهای غیر تعطیل از 8 صبح تا ساعت 14 عصر به درمانگاه نازایی این مرکز واقع در تهران ، خیابان کارگر شمالی ، سه را جلال آل احمد،روبروی دانشکده اقتصاد، مجموعه درمانگا های شهید داستانی مراجعه کنند. به گزارش روابط عمومی بیمارستان شریعتی، دکتر اشرف آل یاسین رئیس پانزدهمین همایش بین‌المللی زنان و مامایی ایران و مدیر گروه زنان و مامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران از حضور متخصصان ایرانی دانشگاه‌های خارج از کشور و حضور بیش از دو هزار شرکت‌کننده از متخصصان سراسر کشور در این کنگره خبر داد. وی همچنین در این نشست از افتتاح 20 بخش نازایی در کشور تا پایان امسال خبر داد و افزود: حدود 30 تا 35 بخش دولتی و دانشگاهی بیماری‌های زنان و مامایی نیز تجهیز می‌شود. مدیر گروه زنان و مامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران همچنین گفت: وزارت بهداشت برای یک دوره درمانی در زوج‌های نابارور بودجه در نظر گرفته که اولین درمان IVF و دو سیکل درمان IUI رایگان شده است و داروها نیز تحت پوشش بیمه قرار گرفته‌اند. دکتر قنبری مسئول برنامه یورو گاینکولوژی دانشگاه در توضیح برنامه‌های این همایش گفت: برگزاری پانل‌هایی برای توضیح عملی مش گذاری در جراحی‌ها و معرفی موارد و اندیکاسیون های مناسب لیزر واژینال از مهم‌ترین برنامه‌های این کنگره خواهد بود. دکتر سروی نیز با توضیح درباره طیف وسیع بیمارهای نازایی به خبرنگاران، ارائه مقالات و سخنرانی‌های این کنگره را برای اطلاع‌رسانی به متخصصان درزمینهٔ آخرین یافته‌ها و دستاوردهای نازایی کشور مهم و مؤثر توصیف کرد. وی افزود: گرچه آمار دقیق از زوج‌های درخطر نازایی نداریم اما افزایش مراجعه‌کنندگان نشان از افزایش درصد این مشکل در جامعه دارد.
«پناه»؛ میبرم «به خدا»، از عـیبی که؛ «امروز» در خود می بینم، و؛ «دیروز»؛ «دیگران را» به خاطر، «هـمان عیـب»؛ ملامت کرده ام. محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان».
آرامش جان این ها که رایگانه به درد ما نمیخوره چون اسپرم اهدایی انجام نمیدن جنین اهدایی انجام میدن برامون که اون هم باید خودمون یه زوج ببریم که ای وی افبکنن و جنینشونو بدن به ما اخه از کجا پیدا کنیم؟و چه هزینه گزافی که باید به او نا بدیم