2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156046 بازدید | 10472 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

استرس دشمن بارداریه ریلکس باش خب هرکسی دارو رو یه جور باید مصرف کنه خود من طریقه مصرف داروهام هر بار با هم فرق داره به من گفته شبی دو تا از سوم پریود اون ماه که باردار شدم فکر کردم مثل همیشه نشدم و خیلی گریه کردم.شبا وقتی شوهرم میخوابید بالش میذاشتم جلوی دهنم و فریاد میزدم و اشک میریختم غافل از اینکه باردارم.فکر کنم در اثر همه اون اشک و غصه ها بود که بچه رشد نکرد و تو شش هفتگی موند داغش تا آخر عمر با منه
بچه ها به نظرتون استخاره واسه اینکه از دودلی بیایم بیرون که پیش کدوم دکتر بریم درسته؟ من واسه دکتر چ گرفتم خوب نشد واسه همین رفتم پیش ترک.ولی هزینه ی راه و اقامتم به اندازه ی همون چ شد.نمیدونم این ماه چیکار کنم....
نینا جون من براتون پیام خصوصی میفرستم بی زحمت اسم کامل و ادرس چ تلفنشو واسم بفرست مینو جوون خوش اومدی به به چه خوب اومدی خوش خبر باشی همیشه خوشحالم که حال دلتون خوبه همیشه بخندی عزیزم خدا شکرت که یه دوست دیگه مون مامان شد و به ارزوش رسید الهی که کسی دست خالی نمونه مامان شه ان شاءالله یاس گلی و ملیحه و نینا جوونی با خبر بارداریشون ما رو امیدوارتر کننن و خونه امید ما رو روشن تر ...
الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
نینا جان درخواست دوستی منو قبول کن
الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
نینا عزیزم خوشحالم ک بالاخره راهتو پیدا کردی و با اطمینان قلبی که خودت به دکترت پیدا کردی و توکل بخدا، ان شاء اله حتما مامانی و همه رو خوشحال میکنی ...
عزیزم ملیحه جان استرس نداشته باش...شما که لاپارا انجام دادین و مشکلی ندارین ..فقط استرس نداشته باش...عزیزم دکتر میر و دکتر ایزدی مطبشون تو ی ساختمانو و کنار هم..میتونی ی جلسه بری و مشاوره بگیری...من اگه دکتر مس انتخاب نمیکردم گزینه بعدیم دکتر میر بود..بالاخره متخصص زنان هستن..اگرچه کاری که دکتر زنان الان واس من انجام میده دکتر ایز واس بیماراش انجام میدن..فقط خواست خدا باید باشه تا ی کاری انجام بشه...ان شاء اله خدا خودشو واسمون بهترینو بخاد..
دوستان ی نکته خیلی مهم..نمونه که تزریق میشه خیلی مهم و نقش اصلی رو داره...من نمونه رو از آزمایشگاه میگیرم و نمونه تو آزمایشگاه شسته و آماده میشه ولی دکتر ایز دیدم خود نمونه مستقیما از دهنده گرفته میشد و به مطب اورده شد...ی تفاوتای اینطوری من تو کارشون دیدم...خود دکتر مس گفتن که بیمار داشتم شرایطش خوب نبوده ولی در عین ناباوری همون دفعه اول باردار شدن..ان شاء اله هر راهی و هر دکتری رو دوستان انتخاب کردن بهترین نتیجه رو بگیرن...