2777
2789
عنوان

مرد بی وجدان

370 بازدید | 43 پست

سلام . دخترا من ۳۹ سالمه از ۱۷ سالگی ازدواج کردم . قرار شد مادرشوهرم با من زندگی کنه . شرایط سختی داشتم تو دوتا اتاق ۷ سال زندگی کردم . دوسال بعد ازدواج فهمیدم همسرم بچه دار نمیشه ۷ سال همینجوری گذشت واسه کاشت نرفتم گفتم بچه به فرزند خوردگی بگیریم. همین ک اسم بچه امد همسرم کارش پیشرفت کرد . تونست خونه ۱۰۰ متری بخره . ولی دوباره دو قیمت تقصیم شد مادرشوهرم هم آمد. بعد ۳ سال دوندگی خدا بهم یه دختر داد . ۵ ماهش بود . امد تو زندگیم . مادرشوهرم اخلاقش وحشتناک شد شوهرم خونه دیگه خرید اینبار دوطبقه . من بالا مادرش پایین .

مادر شوهرم دید هیچ جوره نمیتونه کاری کنه

شروع کرد به آبرو ریزی تو محل و فامیل. به همه گفت عروسم من و میزنه. نمیزاره پسرم خرجی بهم بده .تا گذشت ک الان دخترم ۱۳ سالشه . جدیدن پیش همسایه ها میگه عروسم و دخترش آب و میبندن . ب شوهرم گفتم من نمیتونم اینجا بمونم بخاطر خودم نه خودم ک بعد ۲۳ سال روزی ۶ تا قرص عصاب میخورم . بخاطر دخترم. شوهرم دوباره شروع کرد به قول الکی دادن . گفتم قبول نمیکنم . تو یه قدم کوچیک برای من برداشتی تازه بعد ۱۹ سال زندگی فهمیدم ک با زنای دیگه در ارتباطی بعد فهمیدن من و خودکشیم گفتی دیگه تکرار نمیکنم. خانواده و برادرام کلا بیخیالم شدن میگن این مرد تو رو دوست نداره چون تو احمق خوبی هستی تا وقتی مادرش زندست ازت استفاده میکنه. شوهرت ماه ب ماه تو خونه با تو حرف نمیزنه . کی میخوای بفهمی. قبول نمیکردم تا ب امروز . یکم طلا دارم گفتم بیا بریم خونه اجاره کن گفت نه من نمیام ولی قول میدم بار آخر باشه . گفتم ۲۵ ساله قول میدی . بخدا برم خونه بگیرم نمیزارم بیای داخل خونه خودم و دخترم میریم. گفت من خرجی نمیدم .بعد ۲۳ سال سختی و بی پولی . اذیت مادرش هنوز هم میگه درستش میکنم . الان دو دلم دخترا شما راهنمایی کنید

نظرسنجی

به نظرم گول این حرفاش و نخور کسی که چندین سال باهاش زندگی کردی دیگه عوض نمیشه ذاتش شکل گرفته تو هم سعی نکن عوضش کنی ، و کاری که به آرامشت کمک میکنه رو انجام بده ، فکر کن بقیه عمرت رو بایه آدم که نه متعهد ، هم داره ازت سواستفاده میکنه بگذرونی ، این یک نشونه از خدا بوده که تو چشمت به حقیقت باز بشه پس کاری که به صلاح انجام بده که آینده رو تصور کن که آیا از تصمیمات راضی هستی یا همچنان پشیمون

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

واقعاهنوز دو دلی😐

نه دو دل به اون منظور ن من خیلی سختی کشیدم الان شوهرم سانتافه سواره خیلی سخته همه چیو بزارم برم. دخترم بدون پدر باشه . رابطه شوهرم با دخترم عالیه

ولی جنگ عصاب زیادی تحمل کرده

نه دو دل به اون منظور ن من خیلی سختی کشیدم الان شوهرم سانتافه سواره خیلی سخته همه چیو بزارم برم. ...

خب مهریه نفقه همه اینا هست دیگه نمیتونی بگیری؟

پیامتو نمیخونم تا چشمت دربیاد😛

سبحان الله هنوز دوو دلی؟

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خانوم آقای وکیل، نه به نظام مادرشوهر داری. یه دختر ناز رو باردارم، خودم نقاشم، سنتی/ مدرن ازدواج کردم.

نه دو دل به اون منظور ن من خیلی سختی کشیدم الان شوهرم سانتافه سواره خیلی سخته همه چیو بزارم برم. ...

بخاطر دخترت که شده تصمیم درست بگیر ، آرامش از همه چی مهم تره ولی حقت رو هم بگیر ، آدم مگه چقدر عمر میکنه که اونم با اعصاب خوردی بگذرونه

به نظرم گول این حرفاش و نخور کسی که چندین سال باهاش زندگی کردی دیگه عوض نمیشه ذاتش شکل گرفته تو هم س ...

من و وابسته خودش کرده من فلج شدم از ۳۰ سالگی قرص عصاب میخورم .

میترسم تنها نتونم .

باورت میشه من از روز اول میدونستم داره سر کارم میزاره . احمق نبودم ولی خیلی دوسش داشتم . فکر میکردم اونم دوستم داره .ولی بعد ۱۸ سال فهمیدم با گوشی با زنای دیگه چت میکرده و حرفایی که یک بار به من نزده رو هر روز به اون زنا گفته

سلام عزیزم

برای چنین مسئله ای از تو نی نی سایت نظرخواهی نکن

افرادی ک بالاتر ب شما گفتن جدا شو حتی معلوم نیست چند سالشونه طلاق مگر الکیه ؟!

بقیه میتونن ب جای شما تصمیم بگیرند اما پیامدهای تصمیمتون دامن گیر خودتونو و بچه هاتونه

رو نظر نی نی سایتیا کاری نکنید

بخاطر دخترت که شده تصمیم درست بگیر ، آرامش از همه چی مهم تره ولی حقت رو هم بگیر ، آدم مگه چقدر عمر م ...

من الان آسایش دارم از همه لحاظ ولی هیچ وقت عشق و آرامش نداشتم

میترسم برم همون اسایشه هم از دستم بره.

مسئولیت بزرگ کردن یه دختر بچه خیلی سخته

منظورم از دودلی اینه همه میگن هنوز دودلی.

من و وابسته خودش کرده من فلج شدم از ۳۰ سالگی قرص عصاب میخورم .میترسم تنها نتونم .باورت میشه من ا ...

خب مشخصه برات ارزش قائل نیست اصلا ، ولشکن برات مهم نباشه ، برو زندگی جدید شروع کن ، تو این کره زمین میلیون ها آدم وجود داره ، نترس تنها نمیمونی ، دوست پیدا میکنی و درآینده اتفاق های خیلی خوبی میوفته برات و پیشرفت میکنی و این قرصارو هم میذاری کنار ، میدونم سخته ، بلاخره یک مدت طولانی زندگی کردی ولی ول کن ، تو مثل درختی هستی که عاشق تبر شده ، بیخیال شو و زندگی خوب شروع کن ، توکل کن به خدا