2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156046 بازدید | 10472 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دکتر میر....آقاست اصفهان 3100 میگیره میگه بار اول باردار میشی ولی اگه نشدی چند بار رایگان انجام میده قبل از ایو ای عکس رنگی و یکسری آزمایشات میگیره که مطمئن شه چیزی برای عدم بارداری نباشه اگه باشه درمان میکنه بعد ای و ای میکنه مثل بقیه دکترا برا پول ایوای نمی کنه تا اونجایی که من فهمیدم
خدایا شکرت بی نهایت شکرت.خداجونم دوستت دارم .ایاک نعبد و ایاک نستعین.
من تهران هستم یه دکتر متخصص زنان خانومی تو درمانگاه ایشونو معرفی کرد گفت کارش از خیلی سال ها پیش این بوده و ایشون باهاش همکاری میکرده تو خرمشهر میگفت خیلی ها باردار شدن خداروشکر
اگه تهرانی اسم این دکتر خانومو بگم که واقعا برا من فرشته نجات هستش آنقدر مهربون هستش و برا من وقت گذاشت و با هام همدردی کرد حتی میگفت شوهرتو بیار باهاش حرف بزنم راضی شه
سلام نینا جون.چهطور شد به جای ایز.... دکتر میر.... انتخاب کردی!؟کنجکاو شدم؟ منم دارم از امروز دا و مصرف میکنم که برم برای تزریق بار هشتم پیش همون ایز... که میرفتم چون پول ندارم برای میر.... تو مطمئنی که از ایز... بهتره!؟ برای اینکه پر بشی جعفری و گشنیز نیم کیلو بخر و با دو لیوان اب بزار بجوشه بعد با یک قاشق عسل تا سه روز ناشتا بخور زعفران دم کرده بخور آویشن دم کن با عسل بخور تا پر بشی
بچه ها تو رو خدا شماها که تجربه دارین و چند وقته با هم هستین واطلاعات بیشتری دارین منو راهنمایی کنید من تازه اومدم تو جمع شماها و فقط فکر میکردم دکتر ایز... اس اهدایی داره!!! من برای بار هشتم میخوام برم تزریق به من بگین ایز... بهتره یا میر.... واقعا نمیدونم پیش کدوم برم!!!تو رو خدا کمکم کنید.ممنون
سلام به همه بچه های تاپیک و دوستانی که تازه وارد شدن. امیدتون بخدا باشه انشالله بزودی بچه دار میشید.من وقتی وقتی مشکلمون رو فهمیدم اصلا فک نمیکردم یه روزی به این راحتی بچه دار بشم چون واقعا سخت بود برای ماهایی که شوهرامون این مشکل رو داشتن همش میگفتم خدایا میشه ماهم بچه دار بشیم بچمو بغل کنم شیر بدم بچه ای که مال خود خودم باشه و خیلی حسرتای دیگه......همیشه امیدم بخدا بود و خدا هم نا امیدم نکرد با اولین ای یو پیشه دکتر ایز که اصلا امیدی به مثبت شدنش نداشتم شد و خداوند بهم لطف کرد و یه دخمل نازنازی بهم داد که الان نزدیک پنجاه روزشه و از وجودش هم من و هم شوهرم لذت میبریم لذتی که تاحالا تجربه نکردیم و اصلا یک لحظه به این فک نمیکنم که این بچه از شوهرم نیست و شوهرم هم همین حسو داره و با تمام وجود دوستش داره.اینا رو گفتم تا دوستانی که اول راهن یا دودلن خیالشون راحت باشه و با شوق و اشتیاق سیکلاتون رو ادامه بدین و ناامید نباشین. انشالله که خدا به همتون نینی های سالم و صالح عطا کنه.
💖
یاس گل و فاطیمای و الی عزیز و بقیه دوستان که خبر ازتون ندارم چون وقت نمیکنم صفحات رو بخونم امیدوارم که همگی خوب خوش باشید. یاس گل جون یادم نمیره که شما وقتی خبر مثبت شدن ازم رو دادم تاپیک رو برام گل بارون کردی. انشالله ایندفه برا خودت گل بارون کنیم اینجا رو. برا همتون دعا میکنم همیشه اگه قابل باشم. موفق باشید
💖
ملیحه جون من با تحقیق فراوان فهمیدم دکتر میر....دکتر خوبی هست ولی شما که هزینه کردی پیش ایز.... همونجا ادامه بده ولی عکس رنگی و یه ازمایش هست اونم خودت انجام بده قبل ای و ای که خیالت راحت باشه
من میخواستم برک پیش دکتر ترک....مشهد که هزینه اش خیلی کمه ولی با یه دکتری روبرو شدم ناخواسته که دکتر میر....معرفی کرد گفت هزینه بیشتر کن ولی کمتر عذاب بکش حالا مهر می رم ایوای بهتون لحظه به لحظه آشو اطلاع میدم