الهی ... نگاهی... می خواهم مادر شوم چشیدن لذتی دیگر از زندگی لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرم
الهی ... نگاهی...
🙏🚼🙏
می خواهم مادر شوم
🌹
چشیدن لذتی دیگر از زندگی
🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند
می خواهم مادر شوم
🚼
می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم
🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌
می خواهم مادر شوم
چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼
چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو
🚼
خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما
👪💑
می خواهم مادر شوم
م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا
خداوندا
مهربانی
آرامش
دلدادگی
و رحمتت
را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
راجع به اینکه اس ممکن هپاتیت و ایدز منتقل کنه من هم یک مدت خیلی درگیر بودم بعد توی سایتهای خارجی خوندم که اونایی که هپاتیت و ایدز دارن تنها راه حلی که میتونن بچه دار شن همینه چون اس شستشو میدن مثل اینکه بیماری منتقل نمیشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دکتر ت نه ولی دکتر چ به شوهرم گفته بود که اس رو از دانشجوهای خودش میگیره و همه از ای کیوهای بالا و خانواده های خوبی هستن ولی این راجع به ت صدق نمیکنه ولی خیلی از بچه ها همین جا نوشتن که بچه هاشون خیلی شبیه خودشون پس نگران این موضوع هم نباشین
من بعد از ٥ بار نشدن بهتون میگم خودتون درگیر این مسائل نکنین مثل اون کوهنوردی میمونه که وقتی توی کوهستان گیر میکنه و از خدا کمک میخواد خدا بهش میگه طناب ببر ولی اون گوش نمیده و وقتی صبح جسد یخ زده اش پیدا میکنن میبینن با فاصله ١متر از زمین یخ زده باید به اون باور برسی و خودت رها کنی(البته خودم هنوز به این باور نرسیدم😒😒)
یاسی گلی دوست عزیزم ممنون از راهنمایی دلسوزانتون..یاسی عزیزم تموم استرس خود منم از این هستش که داروای زیادی مصرف میکنم...من بنارو بر این گذاشتم که با مصرف داروی بیشتر و تخمک بیشتر و با کیفیت زوتر نتیجه بگیرم..با وجود نداشتن مشکل...ولی الان دو بار دارو مصرف کردم و شرایطمم خوب بوده ولی جواب نگرفتم...حالا دیگه استرسم خیلی زیاد شده..دیگه نمیدونم باید چکار کنم..یاسی عزیزم منطقی به نظر نمیرسه که بخام برم سراغ ی دکتر دیگه با داروی کمتر...البته اینم بگم که ی خانمی که خودشون آی.یو.آی انجام داده بودن و حواب نگرفته بودن بهم گفتن که دکتر گفتن چون با داروی شیمیایی تخمدان تحریک میشه تمایلی به جذب اسپرم رو نداره..بخاطر همین بهشون آی.وی.اف پیشنهاد داده بودن..میخام ریسک نکنم یعنی وقتشو زمانشو و حوصلشو ندارم...میخام اگه خدا کمک کنه برم سراغ میکرو با دکتر ط.....ولی همین نامه دادگاهش ی دردسر شده..
هنوز بعد از آی.یو.ای دوم که منفی شد با دکترم صحبت نکردم...مطمئنم بار سومم بهم پیشنهاد میدن که انجام بدم..ولی نمیدونم چکار کنم..با داروی کم موافق نیس..سری اول که 5 تا تخمک داشتم راضی نبود و اعتقاد داره که تخمک تعدادش باید زیاد باش و کیفیتشون خوب...ولی سری دوم از همه شرایط راضی بودن...حالا موندم چکار کنم..این سری برم و اگه جواب نگرفتم بعد برم سراغ میکرو.. خدایا تو بهمون کمک کن و از این سردرگمی نجاتمون بده...آمین..