الهی ... نگاهی... می خواهم مادر شوم چشیدن لذتی دیگر از زندگی لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرم
الهی ... نگاهی...
🙏🚼🙏
می خواهم مادر شوم
🌹
چشیدن لذتی دیگر از زندگی
🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند
می خواهم مادر شوم
🚼
می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم
🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌
می خواهم مادر شوم
چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼
چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو
🚼
خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما
👪💑
می خواهم مادر شوم
م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا
خداوندا
مهربانی
آرامش
دلدادگی
و رحمتت
را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
سلام دوستان خوبید انشاءالله همه لبخند به لبتون باشه هر وقت اینو میخونید راستش انگار چندین نفر میخوان در مورد من بدونن اول که من شاغلم و واقعا چند وقته خیلی سرم شلوغ شده شکر خدا الان انرژی خوبی دارم وفعلا فقط میخوام لاغر بشم تا برم دنبال عزیز دور دونه ام از لحاظ سلامتی بگم که من فقط تنبلی دارم دارو میخورم خدا شکر پری منظمه و قلق پریمو بدست اوردم دکتر غدد برام از پرولاکتین و تیرویید این چیزا نوشت که از دادم که اونم شکر خدا نرمال بود موند عفونتم که اونم اومدم تهران پیش خانم دکتر مهناز آقایی قزوینی فعلاکه خوبم تاداروم تموم شه برم دوباره پیشش وقتی شرح حالمو گفتم بسیار از نوع درمان من متعجب شد و گفت خیلی ضعیف کار کردن که دو ساله درگیری ان شاءالله اینسری تموم بشه این عفونتم من دکتر ت مشهد رفتم نوبت اول نداشتم از امامرضا خواستم که دست خالی برنگردونم دلم تو مشهد خیلی شکست اونجا اولش منشی قبول نمیکرد و گوش هم نمیداد داشتم نا امید می اومدم بیروون که تا اسم اهدایی گفتم گفت بشین شاید بتونم کارتو راه بندازم که یک شب نوبتم شد اونجا پرونده دارم سری دوم که فولی کوچولو رشد نکرد سیکل کنسل شد و اینکه تصمیم جدیدی که گرفتیم شوهرم اصرار داره با دکتر چ ادامه بدیم و بنا به دلایل شخصی ترجیح میده پیش ایشون بریم و قصد دارم برم تهران پرونده تشکیل بدم و برای انتقالمبرم کرمانشاه تا خدا چی بخواد .... بازم از اینکه دیر به دیر میام شرمنده شمام هر پقت فرصت میکنم حتما باید بیام اینجا من مدیون همه دوستای امید زندگی هستم و خواهم بود اینجا دریچه جدیدی از زندگی به روی من بازشد و واقعاشد امید زندگی من ...
الهی ... نگاهی...
🙏🚼🙏
می خواهم مادر شوم
🌹
چشیدن لذتی دیگر از زندگی
🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند
می خواهم مادر شوم
🚼
می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم
🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌
می خواهم مادر شوم
چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼
چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو
🚼
خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما
👪💑
می خواهم مادر شوم
م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا
خداوندا
مهربانی
آرامش
دلدادگی
و رحمتت
را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
آخه هزینه میراسفندرکی زیاده میترسم اگه مثبت نشه بعدش چیکار کنم ولی دکتر ترک ......ارزونه باز بهتره ولی اون گوش نمیده میگه اگه قبول نمیکنی جداشیم برو با یکی دیگه ازدواج کن
خدایا شکرت بی نهایت شکرت.خداجونم دوستت دارم .ایاک نعبد و ایاک نستعین.