الهی ... نگاهی... می خواهم مادر شوم چشیدن لذتی دیگر از زندگی لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرم
الهی ... نگاهی...
🙏🚼🙏
می خواهم مادر شوم
🌹
چشیدن لذتی دیگر از زندگی
🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند
می خواهم مادر شوم
🚼
می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم
🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌
می خواهم مادر شوم
چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼
چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو
🚼
خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما
👪💑
می خواهم مادر شوم
م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا
خداوندا
مهربانی
آرامش
دلدادگی
و رحمتت
را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
الی جون ایشاالله که به زودی زود مامان شی عزیزم برا منم دعا کنید خسته ام خیلی خسته .شوهرم خیلی در اینمورد سخت گیرشده میگه فقط دکتر زن .مرد باشه نمی زارم بری چیکار کنم
خدایا شکرت بی نهایت شکرت.خداجونم دوستت دارم .ایاک نعبد و ایاک نستعین.
هزینه دکتر ت هر بار ٢٥٠،هزینه دکتر چ هر بار یک میلیون،هزینه دکتر میر ٥ بار ٣٥٠٠٠٠٠ و ازبار ششم هر بار ٨٠٠ هزار تومن،هزینه دکتر ایز ٥ بار ٣٢٠٠٠٠٠ تومن و از بار ششم هر بار ٢٥٠ هزار تومنه امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم...
خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت
تو خود بهتر میدانی
معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
رز جون اگه بخوای با اس اهدایی میکرو یا ای وی اف کنی باید نامه بگیری،اما واسه ایو ای دکترایی که ما میشناسیم و یکمی بالاتر اسمشون رو نوشتیم نامه دادگاه نمیخوان فقط تو مطب خودشون یه تعهد میگیرن البته فعلا اینجوریه انشااله که همین جورم بمونه
تو خود بهتر میدانی
هزینه ها متفاوته نمیشه گفت ،اما فقط پانکچر توی بیمارستان مهر که فقط ای وی اف میکنن ٣٨٥٠ است،هزینه دارو،سونو،انتقال و فریز هم جداس از بچه هایی که مراکز دیگه میرن یا میکرو کردن جای دیگه میتونی قیمت باقی مراکز رو هم بپرسی موفق باشی عزیزم
تو خود بهتر میدانی
نینا جون دکتر ایز و میر.. هر دو اقا هستن اما با خانومشون و یه خانم دیگه که کمکی هست تزریق رو انجام میدن.یعنی تنها نیستی عزیزم بعدم دکتر میر... از دفعه ششم به بعد فکر نمیکنم 800بگیره!!!!!من تلفنی پرسیدم 350بود!!!مگر اینکه اضافه کرده باشن!!!!
یاس گل شما ظاهرن اطلاعات دقیق داری به نظرت کدوم دکترا تو اصفهان بهترن برای اس اهدایی.هزینه مهم نیست جای مطمئن میخوااااام.بعد کدومشون گروه خونی همسر رو هم در نظر میگیرن که با اهدا کننده یکی باشه؟
یاس گل جون.... بنظرم ای یو ای وقت تلف کردن..... من یه بار پانکچر شدم و 6تا جنین شد برام ک دوبار انتقال دادم و منفی شدم....شوهرم اسپرمش ضعیفه بدرد نمیخوره.... بخاطر این میخام این سری با اس اهدا شروع کنم