2821
2789

سلام .این جوش ها بیشتر به علت استرس هستن و برای گونه به علت مصرف قند و چربی بالاست.اگه از تیغ استفاده میکنید درمانی نداره .در غیر اینصورت صورت تون رو صبح ها با آب برنج به جای صابون بشویید.هر روز بیست دقیقه بخور بدید و بعد از اون آب لیموترش روی صورتتون به مدت ۱۰ دقیقه قرار دهید.در صورت سوزش هم رقیق اش کنید.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اگر مستعد به آکنه هستید هم حتما باید برای درمان به پزشک مراجعه کنید و از محصولات آرایشی سازگار با پو ...

مرسییی ک ی سوال دیگم پیش اومده الان اولین باره میخوام اصلاح کنم چجوراصلاح کنم ک جوش نزنم 

مرسییی ک ی سوال دیگم پیش اومده الان اولین باره میخوام اصلاح کنم چجوراصلاح کنم ک جوش نزنم 

همه بعد از اولین اصلاح جوش میزنن .بهتره از بند استفاده کنید و بعدش مخلوط آب گرم و شکر و زردچوبه برای تسکین اش استفده کنید که جوش نزنه .

اخه عروسی داداشمه خیلی بدمیشه اگ جوش بزنم

آرایشگاه که مراجعه کردین همراهتون الکل ببرید نخ رو ضد عفونی کنید .بعد هم با صابون بچه صورتتون رو بشویید و از این محلول شکر و زردچوبه استفاده کنید .ان شالله که جوش نمیزنید .مبارک باشه .خوشبخت بشن .

2824
2823
2791
2779
2792