2821
2789

سلام .این جوش ها بیشتر به علت استرس هستن و برای گونه به علت مصرف قند و چربی بالاست.اگه از تیغ استفاده میکنید درمانی نداره .در غیر اینصورت صورت تون رو صبح ها با آب برنج به جای صابون بشویید.هر روز بیست دقیقه بخور بدید و بعد از اون آب لیموترش روی صورتتون به مدت ۱۰ دقیقه قرار دهید.در صورت سوزش هم رقیق اش کنید.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگر مستعد به آکنه هستید هم حتما باید برای درمان به پزشک مراجعه کنید و از محصولات آرایشی سازگار با پو ...

مرسییی ک ی سوال دیگم پیش اومده الان اولین باره میخوام اصلاح کنم چجوراصلاح کنم ک جوش نزنم 

مرسییی ک ی سوال دیگم پیش اومده الان اولین باره میخوام اصلاح کنم چجوراصلاح کنم ک جوش نزنم 

همه بعد از اولین اصلاح جوش میزنن .بهتره از بند استفاده کنید و بعدش مخلوط آب گرم و شکر و زردچوبه برای تسکین اش استفده کنید که جوش نزنه .

اخه عروسی داداشمه خیلی بدمیشه اگ جوش بزنم

آرایشگاه که مراجعه کردین همراهتون الکل ببرید نخ رو ضد عفونی کنید .بعد هم با صابون بچه صورتتون رو بشویید و از این محلول شکر و زردچوبه استفاده کنید .ان شالله که جوش نمیزنید .مبارک باشه .خوشبخت بشن .

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز