کیا شکست عشقی خوردن میخام بدونم تا کی این حس تلخو دارن، چجوری فراموش کردن اصن فراموش میشه یا همیشه با آدم میمونه؟؟ وسوال دیگ اینه ک کسی دل کسیو بشکنه جواب پس میده ؟؟تاحالا کسی دیده تاوان دل شکستنو یا فقط حرفه
خدا جواب دل شكسته من رو ميده؟كي پس كي؟يعني ميبينم اون روز رو
آره عزیزم مطمئن باش اگه به ناحق دلت رو شکسته و درحقت نامردی کرده جوابش رو میگیره..شاید تو فکرکنی اون داره زندگیش رو عالی میگذرونه ولی از جایی ضربه میبینه که حتی تصورشم نمیکنه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
🤣🤣🤣اره بخدا چقد ما آدما احساسی بدبختیم البته ب احساسیام برنخوره بخدا خیلی وقته یه خنده از ته دل نکردم..توام دیونه ای چ حق الماسی مگ باهاش رابطه داشتی؟؟
🤣🤣🤣اره بخدا چقد ما آدما احساسی بدبختیم البته ب احساسیام برنخوره بخدا خیلی وقته یه خنده از ته دل ...
ولی من واقعا فکر نمیکردم پسرا اصلا بعد از تموم شدن یه رابطه ناراحت بشن یا اینقدر واسش غصه بخورن
دیگه تاپیک هایی که توش از عشق اولتون چه خبر...کجاست...چیکار میکنه و... حرف میزنن نمیرم...اگه رفتم بهم یاد آوری کنین بیام بیرون..حتما یاد آوری کنین...ممنون
میگم شاید اذیت کردنام و حرص دادنام باعث شده بیشتر عاشقم شه.....منم احساسی ام ک اینجوری عذاب وجدان گر ...
میگم شما درقبال اون آقا هییییچ مسولیتی نداشتی نه بهش وعده دادی نه باهاش رابطه برقرار کردی نظرشو بهتون گفتم شما هم نه بهش گفتین قرار نیس بخاطر نه هرکاری کرد شما مسول اون باشین