2777
2789
عنوان

شکست عشقی

| مشاهده متن کامل بحث + 67209 بازدید | 1266 پست
مشورت كردم دارم مشاوره ميرم دكتر روان پزشك هم رفتم كارم به قرص و دارو كشيده ولي خوب نميشم دلم مي خوا ...

چقد زود پیش دکتر رفتین لطفاً قرص نخورین ب آینده خودتون لطمه نزنین بخاطر یه بی لیاقت

کاش میشد سوار قطار بچگیا میشدو می رفتیم هوهو چی چی...  
خدا جواب دل شكسته من رو ميده؟كي پس كي؟يعني ميبينم اون روز رو

آره عزیزم مطمئن باش اگه به ناحق دلت رو شکسته و درحقت نامردی کرده جوابش رو میگیره..شاید تو فکرکنی اون داره زندگیش رو عالی میگذرونه ولی از جایی ضربه میبینه که حتی تصورشم نمیکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهر عزیزم برادر عزیزم بخدا این روزها میگذره بعد به این حال روزتون میخندین که چرا غصه خوردین چرا عا ...

ممنون از انرژی مثبتت

چقد زود پیش دکتر رفتین لطفاً قرص نخورین ب آینده خودتون لطمه نزنین بخاطر یه بی لیاقت

حالم بد بود،من از شدت داغوني و ناراحتي به خودم آسيب جسمي زدم

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
استارتر اومدی خودت آروم شی ولی شدی سنگ صبور😃😃😃

🤣🤣🤣اره بخدا چقد ما آدما احساسی بدبختیم البته ب احساسی‌ام برنخوره بخدا خیلی وقته یه خنده از ته دل نکردم..توام دیونه ای  چ حق الماسی مگ باهاش رابطه داشتی؟؟

ارزششو نداره یه روز میخندی ب این روزا بقول یکی از کاربرای نی نی سایت

🤣🤣🤣اره بخدا چقد ما آدما احساسی بدبختیم البته ب احساسی‌ام برنخوره بخدا خیلی وقته یه خنده از ته دل ...

ولی من واقعا فکر نمیکردم پسرا اصلا بعد از تموم شدن یه رابطه ناراحت بشن یا اینقدر واسش غصه بخورن

دیگه تاپیک هایی که توش از عشق اولتون چه خبر...کجاست...چیکار میکنه و... حرف میزنن نمیرم...اگه رفتم بهم یاد آوری کنین بیام بیرون..حتما یاد آوری کنین...ممنون
ارزششو نداره یه روز میخندی ب این روزا بقول یکی از کاربرای نی نی سایت

اي كاش اون روز زودتر برسه،اي كاش حداقل به خودم آسيب نزده بودم

🤣🤣🤣اره بخدا چقد ما آدما احساسی بدبختیم البته ب احساسی‌ام برنخوره بخدا خیلی وقته یه خنده از ته دل ...

میگم شاید اذیت کردنام و حرص دادنام باعث شده بیشتر عاشقم شه.....منم احساسی ام ک اینجوری عذاب وجدان گرفتم...

🌸🌷الّلهُمَ صَلِ عَلَی مُحَمَّد وَ الِ  مُحَمَّد 😍💑
ولی من واقعا فکر نمیکردم پسرا اصلا بعد از تموم شدن یه رابطه ناراحت بشن یا اینقدر واسش غصه بخورن

می‌دونی آخه من ۶سال بود جز از وجودم شده بود ولی رفت نامردی کرد بدجوری خوردم کرد اصن دیدمو ب آدما عوض کرد انقققد بهش ایمان داشتم فک نمی‌کردم بهش نرسم 

چه کردی.....؟!!من نیز.....مخصوصا اینکه خیلی زود تر از اونی ک نباید عاشق شدم

🌸🌷الّلهُمَ صَلِ عَلَی مُحَمَّد وَ الِ  مُحَمَّد 😍💑
می‌دونی آخه من ۶سال بود جز از وجودم شده بود ولی رفت نامردی کرد بدجوری خوردم کرد اصن دیدمو ب آدما عوض ...

امان از اين ايمان داشتن،هميشه اوني زودتر ميره كه بيشتر از همه بوي موندن ميده

میگم شاید اذیت کردنام و حرص دادنام باعث شده بیشتر عاشقم شه.....منم احساسی ام ک اینجوری عذاب وجدان گر ...

میگم شما درقبال اون آقا هییییچ مسولیتی نداشتی نه بهش وعده دادی نه باهاش رابطه برقرار کردی نظرشو بهتون گفتم شما هم نه بهش گفتین قرار نیس بخاطر نه هرکاری کرد شما مسول اون باشین