کیا شکست عشقی خوردن میخام بدونم تا کی این حس تلخو دارن، چجوری فراموش کردن اصن فراموش میشه یا همیشه با آدم میمونه؟؟ وسوال دیگ اینه ک کسی دل کسیو بشکنه جواب پس میده ؟؟تاحالا کسی دیده تاوان دل شکستنو یا فقط حرفه
خودم عاشق یکی دیگه بودم اما یه بنده خدایی پاشو گذاشت وسط زندگیم...بهش گفتم ک من کسه دیگه ایی رو دوست دارم ....اما اون امید داشت ک عاشقش شم..هم کلاسیم بود ..رابطه چندانی نداشتیم بیشتر من در حال اذیت کردنش بودم ب این امید ک از زندگیم بره و ازم متنفر شه...عاشقش نشدم اما اون بیشتر دلبسته میشد منه خنگ هم نفهمیدم...تااینکه رک بهش گفتم منو فراموش کن من عاشقت نمیشم....و گفت من بخاطرت سیگاری شدم
الان خیلی عذاب وجدان دارم نمیدونستم اذیت کردنام عشقشو بیشتر کرده....اما باورم نشد ک سیگاری شده چون خیلی سر ب زیر و پاک بود
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خودم عاشق یکی دیگه بودم اما یه بنده خدایی پاشو گذاشت وسط زندگیم...بهش گفتم ک من کسه دیگه ایی رو دوست ...
خب خواهرم تو ک کار بدی نکردی عذاب وجدان چرا تو دوسش نداشتی یا اینکه از لحاظ عرفی و شرعی نخاستی باهاش رابطه داشته باشی الآنم چ راست باشه یا دروغ خودتو اذیت نکن خواهشاً بخدا الکی فکرتو درگیر کردی
خب خواهرم تو ک کار بدی نکردی عذاب وجدان چرا تو دوسش نداشتی یا اینکه از لحاظ عرفی و شرعی نخاستی باهاش ...
دوستام هم همینو میگن...اما من میترسم ناخواسته اهش بگیرتم...حتی واسه اینکه فراموشم کنه تمام اکانت هامو تل و اینستا...پاک کردم ک ب بیماری چک کردن پروفایل دچار نشه...اما هنوز ناراحتم خودم
خواهر عزیزم برادر عزیزم بخدا این روزها میگذره بعد به این حال روزتون میخندین که چرا غصه خوردین چرا عاشق نشبن خدا نکنه....ان شالله یه عشق خوب رو تجربه کنین ...منم وقتی باهمسرم ازدواج کردم مچاله مچاله بودم انا اون یادم داد عاشق بشم دوست داشته باشم لذت ببرم زندگی کنم شرایط کاری همسرمن جوریه که بسیار خشن و جدی بنده خدا همش فکر میکرد بخاط این اخلاقشه که من سردم باهاش اینققققدر بهم خوبی کرد که من الان رامش شدم نیمه گمشوتون پیدا نشده هنوز وقتی که شد مهرشو بدلتون میندازه خودتون دوباره عاشق میشین
دیگه تاپیک هایی که توش از عشق اولتون چه خبر...کجاست...چیکار میکنه و... حرف میزنن نمیرم...اگه رفتم بهم یاد آوری کنین بیام بیرون..حتما یاد آوری کنین...ممنون
وااای تو چقد ساده ای دختر مگ دوسش داری خدایی دوسش داری اینجا ک مجازیه کسی کسیو نمیشناسه
من تازه با کسی ک خودم میخواستم نامزد کردم...خیلی سختی کشیدیم تا بهم برسیم....اما ناراحتم اگه واقعا سیگاری شده حق الناس گردنم افتاده چون کدوم خانواده ایی میخاد بچش سیگار بکشه
من نمیتونم ببخشمش کاری باهام کرد دیگ هیچی شادم نمیکنه نه دوستام نه تفریح فقط کارم شده سیگار و گریه و ...
ببین اون الان داره بدون تو زندگیش رو میکنه بعد تو به خاطر عشق به چه کسی خودت رو داری نابود میکنی؟؟کسی که عشقت رو به پول فروخت؟؟ببین واقعا ارزشش رو داره؟؟