2777
2789
عنوان

شکست عشقی

| مشاهده متن کامل بحث + 67176 بازدید | 1266 پست
منم مثل عشق شما نامردی کردم.... چندین سال با کسی بودم که مثل امام پاک پاک بود. واقعا میخواستمش و م ...

ازش خدافظی کردی؟؟اون حتی ازم خدافظی نکرد

کاش میشد سوار قطار بچگیا میشدو می رفتیم هوهو چی چی...  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استارتر خوبی؟برمیگرده ذلیل شده ولی برگشت بهش رونده تف کن تو صورتش اخه کی از زن معتاد شدن خوشبخت شده ...

خوب نیستم اون دیگ برنمی‌گرده اونیکه حتی یه خدافظی هم نکرد

منم شکست بدی خوردم اینقد ک ۶ ماهی افسرده شدم الانم خیلی دلتنگشم کاش برگرده خیلی دوستش داشتم منو نخاست ول کرد و رفت نامرد 

اللهم صل علی محمد وآل محمد 🤩با تکرارش خوشحالم میکنی خوشگلم
ازش خدافظی کردی؟؟اون حتی ازم خدافظی نکرد

باهام روبوسی کرد امامن نبوسیدمش 

دلم خیلی تنگ شده کاش بینمون بهم نمی خورد هیچوقت از زندگی سیر شدم

اللهم صل علی محمد وآل محمد 🤩با تکرارش خوشحالم میکنی خوشگلم
داستان من تلخ تر از این حرفاست. شاید یه روز تایپکشو زدم    

عزیزم به گذشته فک نکن کاریه که شده حداقل زندگی الانتو برا خودت جهنم نکن😭 منم یه روز تایپیک زندگیمو عاشق شدنمو میزنم خیلی تلخه اولاش عالی بود عالی فرشته بود ولی بعد....😭

منم شکست بدی خوردم اینقد ک ۶ ماهی افسرده شدم الانم خیلی دلتنگشم کاش برگرده خیلی دوستش داشتم منو نخاس ...

کجا رفت؟

باهام روبوسی کرد امامن نبوسیدمش  دلم خیلی تنگ شده کاش بینمون بهم نمی خورد هیچوقت از زندگی سیر ...

کجا رفت؟؟

انقد خودتونو  عذاب ندین کسی  ک رفته دیگه برنمیگرده فقط دارین خاطراتو زنده میکنید همین اینجوری خودتون اذیت میشین اون طرفم اون داره راحت ب زندگیش ادامه میده نکنید اینکارو با خودتون

هیچـــی مثــــل قبـــل نمـــیشه ولــــی میــشه یــهزندگــی دوبــاره ســاخــت★
انقد خودتونو  عذاب ندین کسی  ک رفته دیگه برنمیگرده فقط دارین خاطراتو زنده میکنید همین اینج ...

ای داد چی بگم نمیتونم فقط میتونم بگم نمیتونم