2777
2789
عنوان

شکست عشقی

| مشاهده متن کامل بحث + 67176 بازدید | 1266 پست
اره نفرینش نکن.برا هر دو تون دعا کن. یه سوره ای هر روز بخون یا هر دعایی‌.من ال یاسین بهن ارامش نیده ...

منم نفرینش نکردم براش آرزوی خوشبختی کردم و میکنم ولی اون با پرویی تمام نفرینم کرد و گف خدا جوابتو میده😐بااینکه خیلی اذیتم کرد و همش شکنجه روحیم میداد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای وای چه همدردیم منکه الان فک نمیکنم بتونم فراموشش کنم ولی زمان لازمه ان شاءالله که حالمون بهتر شه ...

شما چی شده عشقتون چرا رفت؟؟

کاش میشد سوار قطار بچگیا میشدو می رفتیم هوهو چی چی...  
شما چی شده عشقتون چرا رفت؟؟

اون نرفت من ولش کردم ای کاش خووش میرفت ای کاش میگف دوست ندارم ولی همش پی ام میده بهم تهدید میکنه میبینه جواب نمیده مهربون میشه...خیلی بلاها سرم اورد خیییلی یه سال تمام بخاطر کاراش گریه کردم زندگیمو جهنم کرده بود ولی منه ساده بخاطر اینکه دوسش داشتم ترکش نمیکردم...اما یه دروغی بهم گف که ویرونم کرد ولی خودش قبول نداره و میگه که دروغ نگفتم

برا شما چه اتفاقی افتاد؟ من تایپیکاتونو هنوز نخوندم

منم مثل عشق شما نامردی کردم....

چندین سال با کسی بودم که مثل امام پاک پاک بود.

واقعا میخواستمش و منو میخواست تا اینکه خواستگار برام اومد و بابام کلی کتکم زد و گفت یا این یا هیچوقت و هیچکس😢😢

منم تسلیم شدم..

به همین سادگی 6 سال خاطره رو رها کردم.دل عاشقمو نادیده گرفتم.

برای اینکه ازم دل بکنه و وقتی به یادش اومدم آه نکشه و حسرت منو نخوره الکی از خودم بهش چیزای خیلی خیلی بدی گفتم.اصلا باورش نمیشد ولی طوری قسم الکی خوردم که بالاخره باور کرد.ولی انقدر دوسم داشت که با وجود اون چرت و پرتا بازم دوسم داشت.آخه زنگ زد و عقدمو تبریک گفت😢

من هنوزم گاهی تو خواب و رویا میبینمش و ناخودآگاه آه میکشم😑

ولی گاهی فکر میکنم تاوان شکستن دلشو دارم میدم که زندگیم زندگی نمیشه.......

من خوردم خوشمزه بود😂😂😂 طرف نامزد کرد منم دیگه بیخیالشم ولی چن هفته پیش به یکی گفته بود من هنو فلانیو دوس دارم منم گفتم به درک کم خودازاری نکردیم واسه عشق بی سرانجام😒😏😏

من چیزی نفهمیدم..جواب کدوم سوال من بود؟؟

داره می گه ی فصلی هست تو زندگی این فصل بهت چیزایی رو یاد می ده و تو با وجود اینکه طرفتو از دست می دی دست خالی ب پایان نمی بریش....سعی کن اون فصل رو تو ذهنت مرورش کنی و چیزایی که ازش یاد گرفتی رو تو زندگی ایندت بکار ببندی...سعی نکن اون فصل رو دوباره تکرار کنی چون برات کسالت باره....و چیز جدیدی رو نسیبت نمی کنه..خودتو درگیر یک ادم اشتباه نکن ...وقتی نشده ولش کن ... با توشه ای از تجربه و احساسی که الان صبورانه می تونی کنترلش کنی و شخصیتی کاملتر اماده پذیرش ادمی بهتر از قبل باش نه پایینتر...عشق تعالی میاره

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 
نمی‌دونم خیلی ب پام موند بخاطرم کتک خورد تورو خونوادش واستاد اما یه دفعه ب حرفشونزن گوش داد همونشب ک ...

منم خیلی عاشق بودم ولی یهو از چشم افتاد...یهو اونهمه احساس و سال هایی که ب پاش گذاشتم پودر شد رفت هوا...خودمم باورم نمی شه کاری که کرد انقدر نقطه ضعف داشته باشم روش...اونکه اصلا باورش نمی شد اینهمه که دوسش داشتم بتونم فراموشش کنم ....یهو گفتم احساسمو کشتی بهت علاقه ندارم...اصلا دوست نداشتم ببینمش ...و همه چیز تموم شد ...شاید من اینجوری باشم ...و شاید متفاوت باشم ولی همینطوری که یهو اتفاق میوفته ممکنه یهو هم از چشم هم بیوفتید و همه چیز تموم بشه....عشق خیلی شکنندست....ببین چی گفتی چ کردی اینجوری شد

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است