2777
2789
عنوان

شکست عشقی

| مشاهده متن کامل بحث + 67176 بازدید | 1266 پست
داستانتون خيلي شبيه ماست... كات كردنتون ولي تو نامزدي مردم و زنده شدم من فك كنم نفرين كرده بود من ...

هی خودمو بی تفاوت نشون میدم اما تا یه خبری ازش میاد دوباره میریزم بهم

کاش میشد سوار قطار بچگیا میشدو می رفتیم هوهو چی چی...  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم 6سال با یکی دوستم...انقدر بهش اعتماد دارم حتی یه درصدم احتمال جدایی و خیانت و...نمیدم ولی اشتباه ...

ممنون ولی بخدا الکی دلتو خوش نکن منم یه درصد فک نمی‌کردم تنهام بزاره

ولی خاطرات بچه ش همیشه تو ذهنشه و غم بچش تو دلش... مگه میشه یادش بره..اینم مثه اون..ممکنه به روش نی ...

اره عزیزم خاطرات همیشه زخم خودشو میزنه

دست منو بگیر.حالم جهنمه.از حس هرشبم.هرچی بگم کمه.

اگه دوست دارید طرفتون بشناسید باید با دوستاش معاشرت داشته باشید من وقتی با دوستاش حرف زدم فهمیدم با چه کثافتییییییی بودم اای بخدا اوقم میگیره یادم میاد بغلش راه میرفتم😑

اگه دوست دارید طرفتون بشناسید باید با دوستاش معاشرت داشته باشید من وقتی با دوستاش حرف زدم فهمیدم با ...

دوستاش میگن خیلی دوستت داره

دوستاش میگن خیلی دوستت داره

دارن بهت دروغ میگن این حرفو به منم میزدن فکر میکنی پشت دوستشونو خالی میکنن؟ اگه دوست داشت الان کنارت بود از اول باید میشناختیش که الان به این حال روز نیوفتی منم اشتباه تورو کردم نشناختمش 

دارن بهت دروغ میگن این حرفو به منم میزدن فکر میکنی پشت دوستشونو خالی میکنن؟ اگه دوست داشت الان کنارت ...

خب چجوری باید بشناسم خیلی بازیگر خوبی بود

خب چجوری باید بشناسم خیلی بازیگر خوبی بود

دیگه الان شناختیش برای دفه بعدیت قبل اینکه دلتو بدی بهش بشناسش بعد عاشقش شو بهترین راهم معاشرت با دوستاش و اینکه خانوادش چه مدل ادمایین ...من خودم به شخصه خر بودم نفهمیدم از خانوادش میبارید چی کارس

سلام

من سال80 تا87 شخصی رو عاشقانه دوست داشتم.اونم بقول خودش عاشقم بود.این 7سال یکباراومد خواستگاری که بخاطر شرایط درس خوندنش وبیکاری خانوادم مخالفت کردن.دیگه خانوادم نخواستن که بیاد

اونم باوجود اونهمه ادعای عاشقی بی تفاوت شد ورفت.سال 90ازدواج کرد والان ی دختر داره

زندگیشم خوبه.این مدت من فقط خودمو اذیت کردم.ولی هیچ طوری نشد که فراموشش کنم ونمیتونم کسی رو جای اون تصور کنم

دیگه الان شناختیش برای دفه بعدیت قبل اینکه دلتو بدی بهش بشناسش بعد عاشقش شو بهترین راهم معاشرت با دو ...

فامیله از من