2777
2789
عنوان

شکست عشقی

| مشاهده متن کامل بحث + 67177 بازدید | 1266 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی از این که دل بقیه ادمارو حساب نمیکنید 

عزیزم دیدم که میگم.فردا پس فردا وارد زندگی میشن دختره با یه عالمه امید وآرزو تازه وارد مشکلات میشن و دعواها شروع میشه خونواده ام هی میگن خودت کردی.بعد یه عمر باید فقط حسرت بکشی بگی چه غلطی کردم.بعد تازه آقای عشق دست بزن هم پیدا میکنه و توهینم بهش میکنه.خخخخخخ.خب این عشق به چه دردش میخوره؟

دست منو بگیر.حالم جهنمه.از حس هرشبم.هرچی بگم کمه.
این درسته عشق مگ تموم میشه میگن تا بهم نرسن تموم نمیشه

تموم میشه دیگه همه چی یه روز تموم میشه.حتی کسی که بچه اش میمیره (زبونم لال و دور از همه کسایی که میخونن )هم یه روز آروم میشه.

عزیزم دیدم که میگم.فردا پس فردا وارد زندگی میشن دختره با یه عالمه امید وآرزو تازه وارد مشکلات میشن و ...

اون نمونه ای بوده که شما دیدی من خودم کسیو دوست دارم که شرایط مالیش خوب نی ولش نکردم پشتش درومدم بابام مخالفه صد درصد بود ولی من کوتاه نیومدم  الان اصلا پشیمون نیستم چون چیزی بوده که خودم خواستم ادمی که پشیمون میشه ثبات نداره 

اون نمونه ای بوده که شما دیدی من خودم کسیو دوست دارم که شرایط مالیش خوب نی ولش نکردم پشتش درومدم باب ...

اصلا ربطی به ثبات نداره شرایط و زمان ها باهم فرق داره.امیدوارم ده سال دیگه هم همچنان پشیمون نباشی.اما این حرف منو گوشه ذهنت بذار بمونه

اصلا ربطی به ثبات نداره شرایط و زمان ها باهم فرق داره.امیدوارم ده سال دیگه هم همچنان پشیمون نباشی.ام ...

ممنونم از نظرت 😘اما من به علاقم خیلی مطمئنم 

چون علاقه من یک طرفه بود اینقدر عاشق بودم که به دست اوردمش .امیدوارم شما هم خوشبخت باشی عزیزم😘

تموم میشه دیگه همه چی یه روز تموم میشه.حتی کسی که بچه اش میمیره (زبونم لال و دور از همه کسایی که میخ ...

ولی خاطرات بچه ش همیشه تو ذهنشه و غم بچش تو دلش...

مگه میشه یادش بره..اینم مثه اون..ممکنه به روش نیاره ولی ممکنه تو یه خیابون تو یه مغازه یا هرچی یادش بیفته و افکارشو بهم بریزه.

دلیل منطقی فک نکنم ولی خودمم دلیلشو نمی‌دونم منو یه دفعه ول کرد بی دلیل حالا یا پول یا تیپ یا اجبار ...

داستانتون خيلي شبيه ماست...

كات كردنتون

ولي تو نامزدي مردم و زنده شدم من

فك كنم نفرين كرده بود منو

يه روز خوش نديدم تا حد طلاق پيش رفتيم دعوا و بهونه هاي الكي

اون هميشه شما رو تو ذهنش نگه ميداره تا آخر عمرش

خاصيت عشقه...

اگه ول نكنين خودتونو زندگيتونو ميبازين،چون الان انگار محبوس و زنداني اون رابطه هستين و تموم شده نميدونين،و تا تموم نكنين تو ذهنتون همينه...

سعي كنين  تمام خاطراتي كه تو ذهنتون هست غير مهمش كنين،تلقين كنين به مغزتون،كه مهم نيستش و يه زماني بوده... اونموقع ناخوداگاد بعد از يه برهه زماني كلا از يادتون ميره

منم 6سال با یکی دوستم...انقدر بهش اعتماد دارم حتی یه درصدم احتمال جدایی و خیانت و...نمیدم ولی اشتباهه.

باید از هرکسی انتظار هرکاری و داشته باشیم...باید خودمون و برا روبه رو شدن با هرچیزی آماده کنیم...

لستارتر فقط دعا میکنم مهرش از دلت بیرون بره ...عشق واقعی و تجربه کنی یه روزی طوری که حتی یه ثانیه از خاطرات مشترکتون یادت نیفته...امیدوارم