کیا شکست عشقی خوردن میخام بدونم تا کی این حس تلخو دارن، چجوری فراموش کردن اصن فراموش میشه یا همیشه با آدم میمونه؟؟ وسوال دیگ اینه ک کسی دل کسیو بشکنه جواب پس میده ؟؟تاحالا کسی دیده تاوان دل شکستنو یا فقط حرفه
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اولش سخته تا از یادت بره ولی بعد چند ماه از سرت میوفته ولی تشما شرایطت مثل من نیس من تاوان پس دادم ولی شما قوی باش نزار کسی از پا درارت یه روز میگی چرا عمرمو بخاطر کسی ک ک دیگه ارزش نداره هدر دادم
نمیشه گفت شکست عشقی! گاهی وقتا باید یکسری اتفاق ها پیش بیاد تا یه درک درستی از انتخاب و درون و محیط و اطرافمون داشته باشیم. آدم ها غیر قابل پیش بینی هستن.. همه وقتایی ک دلمون میگیره تاوان لحظه هایی ک بیخودی دلبسته بودیم. معیار آدم ها ممکنه توی سن مختلفی تغییر کنه. پس چه بهتر که توی اوج پختگی وارد یک رابطه شد. فکر نمیکنم با آه و نفرین کردن باری از دل اون معشوقه برداشته باشه. اینا فقط یه جور جبره که فکر کردن بهش سواد خاصی میخواد. هنر عشق تو فاصله هاست.. زیاد نزدیک بهم میسوزیم از هم دور بشیم یخ میزنیم. گاهی وقتا این مدل شکست ها بخاطر زیااااد از حد ارائه دادن مهر و دوس داشتنمونه. تعادل توی هر چیزی لازمه. اینم بگم عشق و دوس داشتن حوصله میخواد.. ولی متاسفانه ادمای الان همه چیزو ساندویچی میخوان. زود وصال بشه.. زود جور بشه.. زود ختم بشه.. نا آگاهی همه این احساسات رو توی طلایی ترین دهه زندگی ک دهه بیست هر کسی هست از بین میبره.