کیا شکست عشقی خوردن میخام بدونم تا کی این حس تلخو دارن، چجوری فراموش کردن اصن فراموش میشه یا همیشه با آدم میمونه؟؟ وسوال دیگ اینه ک کسی دل کسیو بشکنه جواب پس میده ؟؟تاحالا کسی دیده تاوان دل شکستنو یا فقط حرفه
😂😂😂😂😂😂😂ایول والا بیشتر مردا فقط میگن عاشقن ی خرده تلاش نمیکنن ادم دلش خوش شه
بخدا قسم بهم توهین شد ب خونوادم فحش دادن ده بار بهشون گفتم من عاشق دخترتونم داشتم شغل میزدم وام گرفتن یه شغل بزنم ک الان شغلمم نزدیکی بهره برداری ب یاری امام زمان
حالافکر کن خدافظی کرده بخدا ما ادما خودمون رو تاپیرنکنیم نمیفهمیم که باید ازهمون اول فراموش میکردیم. ...
همین بخدا دل گوش نمیده بخدا هدف من از اومدن ب این سایت فقط آرامش بود ک بتونم آروم بشم باتجربه دیگران ولی هرچی هم تجربه ها بگن فقط خودت میتونی ب خودت کمک کنی و تا تجربه نکنی فایده نداره
عزیزم من جریان استارتر رو دقیق نمیدونم ولی خود من واسه اینکه داغمو رو دل عشقم بزارم ظرف دوماه رفتم خ ...
دمت گرم 😂
ولی داری میگی بخاطر داغ گذاشتن این کارو کردی! ایشون میگه رابطه شون خوب بوده کات نبودن :|
اینجاست که میلنگه.
آدمها فکر میکنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی میکنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر میکنند میتوانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص! اما حقیقت ندارد.. اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را میساختیم! "آنتوان دوسنت اگزوپری"
خانم یا آقا من از شما سوال کردم اگر تجربه دارین بفرمایید و گزنه دیگ نظراتتون داره حالمو بهم میزند&nb ...
حقیقت تلخه. شما یه آدم سواستفاده گره خودخواهی که بخاطر مناسب نبودن کنار گذاشته شدی. هنوزم به خودت نیومدی. برو مرد شو. دختر مردم بازیچه ی زندگی مسخره ی شما نیست که بقول خودت به امید امام زمان کی وام بگیری خودتو تکون بدی و با منت بیای خواستگاری.
آدمها فکر میکنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی میکنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر میکنند میتوانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص! اما حقیقت ندارد.. اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را میساختیم! "آنتوان دوسنت اگزوپری"
فقط امیدوارم یه روز در شرایط من قرار بگیری من فقط واگذار شما ب خدا لطفاً دیگ نظر ندین چن دیگ ادب و ا ...
برو بزرگ شو عین پیرزنای دوره گرد که بهشون پول نمیدی نفرین میکنن نباش. مرد سست عنصری که تو این سایت عضوه و بیکاره نفرین هم بکنه دیگه نوبره.