2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

براتی، یحیوی، شجاعی، نوکندهک بین س تای اولی براتی بنظرم، نوکنده رپ خودم ندیدم ویدئوهاشو

من شجاعی و دیدم ، میدونم واقعا خوبه ، ولی حرکت شناسی و دیدم باهاش حس میکنم نمیفهمم

واقعااا؟ ی نفر ب من پیشنهاد داد ولی چون زیاد مطرح نبود ذهبی جدی نگرفتمیعنی بهتر از یحیوی و براتیه؟ ا ...

بببین ذهبی اتفاقا خیلی خیلی معروفه جوری که توی تاملند داره با یحیوی تدریس میکنه....ولی استادیه که هر کسی باهاش نمیتونه پیش بره ، بیشتر اونی باهاش میترکونه که از ۰ باهاش شروع کرده. من یحیوی هم داشتم ولی باهاش نتونستم ادامه بدم ولی این استاد....عاشقشممممممم.

برو کمی از ویدئو هاشو ببین سبکش دستت میاد

بببین ذهبی اتفاقا خیلی خیلی معروفه جوری که توی تاملند داره با یحیوی تدریس میکنه....ولی استادیه که هر ...

میدونستم تو تاملنده ولی اصلا درمقابل یحیوی معروف نبود اکثرا تامدلندیا یحیوی میدیدن

مشاورم سمپادی بود دانشجو دندون شهید بهشتی شده بود میگف ذهبی ببین

از براتی بهتره؟

از صفر صفر تدریس میکنع؟ یا برای متوسطا مناسبه!؟

میدونستم تو تاملنده ولی اصلا درمقابل یحیوی معروف نبود اکثرا تامدلندیا یحیوی میدیدنمشاورم سمپادی بود ...

آآره برای اینه که هر کسی باهاش ارتباط نمیگیره . ولی برای من کلا (آدم) فوق العاده ای بود نه صرفا معلم خوب .

واقعیتش استاد های دیگرو نتونستم اصلا ادامه بدم

از ۰ شروع میکنه آره من خودم درصدم ۰ بود تو کنکور وقتی رفتم پسشش