2777
2789
عنوان

شکست عشقی

| مشاهده متن کامل بحث + 67204 بازدید | 1266 پست

من کمپانی شکست عشقیم 😅

تازه دستمم اومد داره دست رو هر کی گذاشتم 

طرف بختش زودتر از خودم باز شد رف😂😂😂😂

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فعلا چاره ای جز فکر کردن بهش نداری طبیعیه شاید همه کسایی که سلیقه شون مثل اونه بدت بیاد از همه جاهای ...

خیلی مفید بود واقعا تاثیر گذار..راهکاری سراغ دارین زودتر زده بشم ازش

کاش میشد سوار قطار بچگیا میشدو می رفتیم هوهو چی چی...  
😐واقعا چرا راحت دل میشکنن مردم ، اخه دیگه ۶سال خیلیه

آره بخدا من نمی‌دونم چراااا آخه پولکی هم نبود همش میگفت زندگی معمولی ولی زد زیر همچی کور شد ۶سال عشقو نمی‌دونم ب چی فروخت

من کمپانی شکست عشقیم 😅 تازه دستمم اومد داره دست رو هر کی گذاشتم  طرف بختش زودتر از خودم باز ...

ینی چی؟

خیلی مفید بود واقعا تاثیر گذار..راهکاری سراغ دارین زودتر زده بشم ازش

😐😐😐اره ورزش واقعا خوبه کیسه بوکس،همه خاطراهاشو پاک کن ، اهنگ دوبس دوبس گوش کن، بهش فوحش بده ، هر روز صبح تو اینه ب خودت بگو سینگلیو عشق است ، با همه باشو با هیچکی نباش

نه دیگ عشق صبوری میخاد تحمل میخاد مگ الکیه رو درباسی کنه مگ کور بود ما باهم قرار گذاشتین عهد بستیم م ...

شما از جانب خودت نمیتونی دیگرانو ملزم به تحمل بدونی و بخاطر وابستگی و خودخواهی توقع داشته باشی خودشو بدبخت کنه.

عصر فداکاری خیلی وقته سر اومده، اونم وقتی افرادی مثل شما فقط به فكر خودشونن. دختره عاقل بوده. شما هم عاقل باش و تلاش کن سطح تو بالا ببری و با اطمینان کسیو تو رابطه نگه داری، نه توقع صبوری و وعده وعید. 

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"
خب اون از اولشم میدونست تو چطوری ،از نظر من فقط میخواسته تنهایاشو با ی چی پر کنه همین

آره خب از اول میدونست نه آخه جلو خونوادش وایساده قبل اینکه براش خواستگار بیاد

آره بخدا من نمی‌دونم چراااا آخه پولکی هم نبود همش میگفت زندگی معمولی ولی زد زیر همچی کور شد ۶سال عشق ...

😑😑😑😑حق داری ناراحت باشی واقعا سخته ، ادمی بنده محبته ، حالا فک کن ۶سال باشه😐من بودم میرفتم میکشتمش😆خودشو اون عشق جدید عنشو😵😟

ینی چی؟

😕پرسیدی شکست عشقی شدین 

گفتم اوه تا دلت بخواد کلا عاشق هر کی شدم عاشق یکی دیگه شد😂

ولی جدا از شوخی درد بدیه 

چون کشیدم میدونم تحملش سخته فراموش کردنش سخت تر ولی متاسفانه چاره ای نیس جز ارزوی خوشبختیش😊

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

آره خب از اول میدونست نه آخه جلو خونوادش وایساده قبل اینکه براش خواستگار بیاد

😐این همون قضیه اب ندیده شناگر ماهریه پس، همیشه میگن مردا رو تو پولداری زن ها رو تو بی پولی میشه شناخت

من میخواستم خوشبختش کنم نه بد بختش میرفتم درصورتیکه ک شرایط نداشتم استقلال شغلی نداشتم سن ازدواج ندا ...

خب اونم فکر کرد دید این همه به پای شما موند وشما هنوز نیومدی 

حرفات به هم‌نمیخونه یعنی چی رفتم در خونشون دیدم‌خواستگار داشت دیروز مگه شما با هم در ارتباط نبودید ؟یه چیزی میلنگه ومهمم نیست واسم ،الانم سعی نکن فراموشش کنی اینقد بهش فکر کن فکر کن که  زودتر فراموشش کنی چون ۶ سال تقریبا ۱ سال زمان میخواد واسه فراموشی یه روزی میرسه بهش فکر میکنی ولی به اندازه دیوار هم برات ارزشمند نیست نه متنفری ازش نه خوشت میاد تا اون روز فعلا وارد یه رابطه جدید نشو یه دختر دیگه رو بدبخت نکن مرسی 

دوست عزیز من خدا الهی هر چی که میخوای بهت بده واسه منم دعا کن ☺️😍
شما از جانب خودت نمیتونی دیگرانو ملزم به تحمل بدونی و بخاطر وابستگی و خودخواهی توقع داشته باشی خودشو ...

ممنون ولی عشق تاوان داره یا نباید کسی رو وابسته کنی یا باید تا ابد کنارش باشی اصلا حرفاتون منطقی نیس یکم فکر کنید این حرفا برای رابطه های سنتیه نه عشق و عاشقی و عاطفی عشق منطق نمی‌فهمه عشق فقط میگه باید بهش برسم تو بدترین وضعیت تو سخت نرین شرایط نه تو رفاه و خوشی نه هروقتی یکی بهتر پیدا شد بری یا اون