2777
2789
عنوان

شکست عشقی

| مشاهده متن کامل بحث + 67206 بازدید | 1266 پست

دوستان میشه اگه کسی اینجا در مورد روابط دوستی قبل ازدواج تجربه داره و میتونه کمکم کنه به تایپیک اخرم سر بزنه؟همه رو نوشتم پشت سر هم و تموم شده ممنون میشم ازتون

استارتر معذرت میخوام بین پستات اینارو نوشتم خیلی ضروریه

یه خانم پرستار موفق و با انرژی😌😋

شكست عشقي بيشتر يه توهم كه ما خودمون ايجاد ميكنيم بيشتر عادت ، يا حس غرور شكسته ، حس نخواسته شدن ، من قبول ندارم ، شكست عشقي رو ،براي هر كدوم از ما يك ادم تو اين دنيا وجود نداره ، اين ادم نشد خب مهم  نيست مطمنم كسي ديگه هست با صفات بهتر و هماهنگي بيشتر  ، عمر كوتاه هيچ وقت بخاطر اين موضوع غصه نخور ، ادم هاي ديگه اي هم هستن تجربه هاي جديد تر ، يه روز با كسي جور ميشي صد بار خداروشكر ميكني كه  با اين ادم بهم خورد ، تجربه خودم همين بوده 😊  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😕😕😕😐شاید کسی زیر ابتو زده پیشش باهاش حرف نزدی؟؟؟؟؟

اصن رفت خدافظی هم نکرد من نمی‌دونم چجوری تونست انققققد پست باشه باور نمیکنم

کاش میشد سوار قطار بچگیا میشدو می رفتیم هوهو چی چی...  
دوستان میشه اگه کسی اینجا در مورد روابط دوستی قبل ازدواج تجربه داره و میتونه کمکم کنه به تایپیک اخرم ...

خواهش میکنم ان شاالله حل بشه

دوستان میشه اگه کسی اینجا در مورد روابط دوستی قبل ازدواج تجربه داره و میتونه کمکم کنه به تایپیک اخرم سر بزنه؟همه رو نوشتم پشت سر هم و تموم شده ممنون میشم ازتون

استارتر معذرت میخوام بین پستات اینارو نوشتم خیلی ضروریه

یه خانم پرستار موفق و با انرژی😌😋
شكست عشقي بيشتر يه توهم كه ما خودمون ايجاد ميكنيم بيشتر عادت ، يا حس غرور شكسته ، حس نخواسته شدن ، م ...

ممنون ولی دست خودم نیست فک کنم باید زمان بگذر ته دلم غوغاییه

فعلا چاره ای جز فکر کردن بهش نداری طبیعیه شاید همه کسایی که سلیقه شون مثل اونه بدت بیاد از همه جاهایی که باهم رفتین حتی همه پسرها ولی بعد از مدتی بهش عادت میکنی نه اینکه از ناراحتیت کم بشه نه ولی میتونی با اون غم زندگی کنی و بخندی ولی نه مثل قبل تا اینکه دست روزگار  تورا برای عشق جدیدی که لایقش هستی انتخاب میکنه بعد ها هم فکر میکنی شاید با اون خوشبختتر بودم تا روزیکه خبر از احوالش بهت میرسه می بینی چه لطفها پشت پرده در حقت شده که نرسیدی اونوقت  هر لحظه که به فکرش میافتی چندشت میشه و با کمال قدردانی میگی خدایا شکرت  که نشد چه ابله بودم یادمه روزی که هجده سالم بود رفت برای همیشه اونقدر غصه دار بودم که لب به غذا نمیزدم فقط میرفتم یه جای خلوت تا گریه کنم هرجایی که بود یه دفعه به خودم گفتم شاید برگرده یه فال حافظ میگیرم وقتی شعرش را خوندم گفتم دلخوشکنک بهم داده ولی بعدا توزندگی معنی شعرش دستم اومد  :

کی شعر تر انگیزد خاطر که حزین باشد 

صد نکته از این دفتر گفتیم و همین باشد 

از لعل تو گریابم انگشتری زینهار

صد ملک سلیمانم در زیر نگین باشد  ... بقیه شعر را میتونید سرچ کنیدولی واقعا اون موقع دلم گرفت 

تو با خدای خود انداز کار و دلخوشدار که رحم اگر نکند مدعی خدا بکند
دوستان میشه اگه کسی اینجا در مورد روابط دوستی قبل ازدواج تجربه داره و میتونه کمکم کنه به تایپیک اخرم ...

😐😑دختر دایی و پسر دایی ام هر دو اینطوری بودن الانم فعلا خیلی خوبن وضع مالیشون متوسطه ولی پشته همن

اون از شما بخواد که بری ؟یعنی شما برات مهم نبود ۶ سال خیلی طولانی شده و ممکنه دیر یا زود خسته بشه ؟ ...

من میخواستم خوشبختش کنم نه بد بختش میرفتم درصورتیکه ک شرایط نداشتم استقلال شغلی نداشتم سن ازدواج نداشتم

من حدود هشت ماهي زمان برد 😊 نگران نباش حالت اوكي ميشه مطمنم 

خداکنه منم خوب بشم دوباره بتونم عشق بورزم و اینکه یکی پیدا بشه بهم عشق واقعی داشته باشه ممنون از شما

من میخواستم خوشبختش کنم نه بد بختش میرفتم درصورتیکه ک شرایط نداشتم استقلال شغلی نداشتم سن ازدواج ندا ...

خب اون از اولشم میدونست تو چطوری ،از نظر من فقط میخواسته تنهایاشو با ی چی پر کنه همین