2777
2789
عنوان

شکست عشقی

| مشاهده متن کامل بحث + 67204 بازدید | 1266 پست
خب اونم فکر کرد دید این همه به پای شما موند وشما هنوز نیومدی  حرفات به هم‌نمیخونه یعنی چی رفتم ...

من رفتم خواستگاریش گفتن دو روزه براش خواستگار اومده حرفاشونم زدن از روزی ک حرفاشونم زدن دیگ ازش نه خبر دارم نه خبر گرفت

کاش میشد سوار قطار بچگیا میشدو می رفتیم هوهو چی چی...  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من رفتم خواستگاریش گفتن دو روزه براش خواستگار اومده حرفاشونم زدن از روزی ک حرفاشونم زدن دیگ ازش نه خ ...

عجب ! یعنی شما دیدی دختره جواب  نمیده پاشدی رفتی خواستگاری ؟

دوست عزیز من خدا الهی هر چی که میخوای بهت بده واسه منم دعا کن ☺️😍
😐این همون قضیه اب ندیده شناگر ماهریه پس، همیشه میگن مردا رو تو پولداری زن ها رو تو بی پولی میشه شنا ...

الان فقط باید بگم لعنت ب عشق و لعنت ب دل نازک من

شما چرا اینکارو می‌کنی خیانت ب شوهر بزرگترین گناهه اصلا پسندیده نیس ادمو ب فکرفرو می‌بریم اعتماد ادم ...

عزیزم اولا به شما مربوط نمیشه .دوما ب جان پسرم بعدش به همسرم گفت و میدونه .شما از زندگی ما نمیدونین و از روابط بین من و همسرم پس خاهشا قضاوت نکنین.من چون همسرم میدونه هیچ رابطه جنسی بینمون نبوده و فقط یه دوستی ساده بوده قبل عقد بهش گفتم و مشکلی نداشته وقتی خیلی دلم گرفته بود یگی دوبارم با خطش تماس گرفتم جهت اینکه حالشو بپرسم به جان پسرم بعدش به همسرم گفتم و اصلا ناراحت نشده چون با تمام جون و دلش به من اعتماد داره .شما هم اینقدر خودتو لوس نکن .

ممنون ولی عشق تاوان داره یا نباید کسی رو وابسته کنی یا باید تا ابد کنارش باشی اصلا حرفاتون منطقی نیس ...

اتفاقا عشق یعنی پیروزی و لذت از زندگی 

نه درد کشیدن و حقارت!

این که شما توقع داری دختر مردم بخاطرت منتظر یه زندگی معمولی بمونه اونم تازه کی میلت بکشه بری خواستگاری!! صرفا خودخواهیه نه عشق 

اگه عاشقش بودی خودتو به آب و آتیش میزدی تا بهش برسی یا هم براش آرزوی خوشبختی میکردی نه اینکه طلبکار باشی. یه دوره ای تنها و وابسته بود با شما سر کرد بعد دید دنیا میتونه براش زیباتر و بزرگتر باشه و رفت سمت آدمی که برای ازدواج آماده ست نه آدمی که توقع فداکاری یک جانبه داره. آدما با میل ما زندگی نمیکنن.

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"
عجب ! یعنی شما دیدی دختره جواب  نمیده پاشدی رفتی خواستگاری ؟

نه من درسم تموم شد داشتم با دختره برنامه خواستگاری میریختم ک بهش گفتم تو همین هفته میام خواستگاری بعد ک رفتیم یکی از همسایه هاشون گفت جریانو

😂😂😂😂😂قضیه کمی مشکوک ب سرکاریه

امیدوارم سرکاری باشه 

این پسرا هیچوقت شکست  عشقی نمیخورن یه ضربه ای به دختر میزنن دختر که خسته میشه میره پشیمون میشن مارموز بازیشون و مظلوم بازیشون شروع میشه 

اتفاقا عشق یعنی پیروزی و لذت از زندگی  نه درد کشیدن و حقارت! این که شما توقع داری دختر مردم ب ...

حق باشماس

امیدوارم سرکاری باشه  این پسرا هیچوقت شکست  عشقی نمیخورن یه ضربه ای به دختر میز ...

متاسفم براتون و متاسفم برای دختران و پسران جامعمون ک ندیده قضاوت می‌کنه تهمت و حق الماسی گرون تموم میشه

نه من درسم تموم شد داشتم با دختره برنامه خواستگاری میریختم ک بهش گفتم تو همین هفته میام خواستگاری بع ...

همسایه به شما گفت ایشون دو روز پیش خواستگار داشت زنگ نزن نرو داخل ؟

چه همسایه پیگیری !همسایه های ما بمیریم هم متوحه نمیشن !بعد این همسایه یه هو پرید وسط کوچه گفت نرید تو خونشون؟یا شما زنگ همسایه ها رو زدی ازشون اجازه گرفتی ؟

داداش فکر کردی  چند سالمه ؟

اتفاقا عشق یعنی پیروزی و لذت از زندگی  نه درد کشیدن و حقارت! این که شما توقع داری دختر مردم ب ...

اره استفادهاشو کرد رف😐😐😐بعد۶سال یادش اومده؟؟؟؟؟از اول میگف جاست فرند باشیم ، ن ک اینجوری عاشق پیشه باشه