2777
2789
عنوان

شکست عشقی

| مشاهده متن کامل بحث + 67204 بازدید | 1266 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوتا ازپسرای فامیل نزدیک خاطرخوام بودن چندین سال پیش.  من عاشق یکی شون بودم اون یکی باعث شد به عشقم نرسم . کارم شد نفرین و غصه و..بگذریم .. حالاکه سالها ازاون زمان میگذره و هرسه نفرمون ازدواج کردیم هنوز اون دو نفرباهم سر جنگ دارن من همش گله میکردم ازخدا ولی دیروزبه این فکر کردم که اینا هنوز دارن میزنن توسر هم و این میگه اون بد اون میگه این بد. اون یکی میخواداسم منو بزاره رو دخترش این یکی میگه تاعمردارم عشقمو. فراموش نمیکنم اگر من باهرکدومشون ازدواج میکردم اونوقت چی میشد؟؟؟؟؟؟حالاحکمت خدارومیفهمم.

همسایه به شما گفت ایشون دو روز پیش خواستگار داشت زنگ نزن نرو داخل ؟ چه همسایه پیگیری !همسایه های ما ...

بنظر شما آدما انققققد بیکارن ک بیان دروغ بگن ک چی مثلا چی گیرم بیاد

کاش میشد سوار قطار بچگیا میشدو می رفتیم هوهو چی چی...  
متاسفم براتون و متاسفم برای دختران و پسران جامعمون ک ندیده قضاوت می‌کنه تهمت و حق الماسی گرون تموم م ...

حق الناس

من قضیه شما رو بیشتر مظلوم نمایی میدونم تا سرکاری 

خوش باشید دوست عزیز

دوست عزیز من خدا الهی هر چی که میخوای بهت بده واسه منم دعا کن ☺️😍
😩😂😩😂چ قد عاشق داشتی 😂ایول

😂ای خواهر هرچی توزندگیم کشیدم ازاین دوتا بود. هردوشونم همسن. اقوام نزدیک. نزدیک. اوه اوه اوه. بخدا چشم دیدن هیچ کدومشون رو دیگه ندارم حتی عشقم که لحظه ای براش خواب نداشتم حتی تا همین چندسال اخیر ولی حالا دیگه هیچ حسی ندارم هییییییچ حسی.  

حق الناس من قضیه شما رو بیشتر مظلوم نمایی میدونم تا سرکاری  خوش باشید دوست عزیز

خانم محترم دلسوزی شما دردی برای من دوا نمیکنه من خواستم از تجربه های دیگران برای التیام دردم استفاده کنم ک داره نابودم می‌کنه 

😂ای خواهر هرچی توزندگیم کشیدم ازاین دوتا بود. هردوشونم همسن. اقوام نزدیک. نزدیک. اوه اوه اوه. بخدا ...

اخ اخ شانس نداریم دیگه خدا عشقم میخواد بده😂😄تو ی شرایطی میده نمیشه ازش استفاده کرد

عزیزم اولا به شما مربوط نمیشه .دوما ب جان پسرم بعدش به همسرم گفت و میدونه .شما از زندگی ما نمیدونین ...

ان شاالله خوشبخت بشی و شاد باشی 

خانم محترم دلسوزی شما دردی برای من دوا نمیکنه من خواستم از تجربه های دیگران برای التیام دردم استفاده ...

من تجربه خودم رو بهتون گفتم امیدوارم کمکی بهتون کرده باشم 

موفق باشید 

دوست عزیز من خدا الهی هر چی که میخوای بهت بده واسه منم دعا کن ☺️😍
اره استفادهاشو کرد رف😐😐😐بعد۶سال یادش اومده؟؟؟؟؟از اول میگف جاست فرند باشیم ، ن ک اینجوری عاشق پیش ...

بنظر منم یا سرکاریه

یا دختره همزمان با چند نفر بوده و میدونسته این آقا مرد زندگی نیست همینطوری وقت میگذرونده باهاش

جالبه آمار طرفو از همسایه داره ولی از خودش نپرسیده! توهم عشق و خواستگاری داشته احتمالا 

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"