کیا شکست عشقی خوردن میخام بدونم تا کی این حس تلخو دارن، چجوری فراموش کردن اصن فراموش میشه یا همیشه با آدم میمونه؟؟ وسوال دیگ اینه ک کسی دل کسیو بشکنه جواب پس میده ؟؟تاحالا کسی دیده تاوان دل شکستنو یا فقط حرفه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دوتا ازپسرای فامیل نزدیک خاطرخوام بودن چندین سال پیش. من عاشق یکی شون بودم اون یکی باعث شد به عشقم نرسم . کارم شد نفرین و غصه و..بگذریم .. حالاکه سالها ازاون زمان میگذره و هرسه نفرمون ازدواج کردیم هنوز اون دو نفرباهم سر جنگ دارن من همش گله میکردم ازخدا ولی دیروزبه این فکر کردم که اینا هنوز دارن میزنن توسر هم و این میگه اون بد اون میگه این بد. اون یکی میخواداسم منو بزاره رو دخترش این یکی میگه تاعمردارم عشقمو. فراموش نمیکنم اگر من باهرکدومشون ازدواج میکردم اونوقت چی میشد؟؟؟؟؟؟حالاحکمت خدارومیفهمم.
😂ای خواهر هرچی توزندگیم کشیدم ازاین دوتا بود. هردوشونم همسن. اقوام نزدیک. نزدیک. اوه اوه اوه. بخدا چشم دیدن هیچ کدومشون رو دیگه ندارم حتی عشقم که لحظه ای براش خواب نداشتم حتی تا همین چندسال اخیر ولی حالا دیگه هیچ حسی ندارم هییییییچ حسی.
اره استفادهاشو کرد رف😐😐😐بعد۶سال یادش اومده؟؟؟؟؟از اول میگف جاست فرند باشیم ، ن ک اینجوری عاشق پیش ...
بنظر منم یا سرکاریه
یا دختره همزمان با چند نفر بوده و میدونسته این آقا مرد زندگی نیست همینطوری وقت میگذرونده باهاش
جالبه آمار طرفو از همسایه داره ولی از خودش نپرسیده! توهم عشق و خواستگاری داشته احتمالا
آدمها فکر میکنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی میکنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر میکنند میتوانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص! اما حقیقت ندارد.. اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را میساختیم! "آنتوان دوسنت اگزوپری"