2777
2789
عنوان

گرخیدممم

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 31 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسییی حس میکنم خیلی بهتر شدم با خوندن این قطعه هنری😂😂😂

خواهش میکنم😏

اینم برا اینکه دیگه نپرسید  من کله شق هستم من دانشگاه نرفتم و ازدواج کردم ! فاصله عقد ساده و ماه عسل من تنها ۲۰ روز بوده است !!!! من بعد از ۴ ماه و نیم که از ماه عسلم میگذرد حامله هستم ! من و همسرم با هم اختلاف جدی داریم  و ضمنا من تغییر نکردم فقط از اعتقاداتم حرفی نمیزنم اونم فقط و فقط بخاطر نی نی یار ۵ !!!! در آخرچیپس سرکه ای و من دو نفر هستیم ! برای اطلاعات بیشتر به نی نی یار جهت چک کردن آی پی مراجعه کنید !
به به ببین کی اومده تاپیکم😁😁بله خوبم فقط ترسیدم البته یه کم اولش بعدش یادم میره😆الان تو مرحله اول ...

یاددت میره بابا الان دیگه یادت رفته 😅😅😍😍😍عزیزمی افتخارمه بیام تاپیکت 😘

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
😁😁😁چرا بیداری شما

عینهو خرس تا ساعت ۷ خواب بودم

اینم برا اینکه دیگه نپرسید  من کله شق هستم من دانشگاه نرفتم و ازدواج کردم ! فاصله عقد ساده و ماه عسل من تنها ۲۰ روز بوده است !!!! من بعد از ۴ ماه و نیم که از ماه عسلم میگذرد حامله هستم ! من و همسرم با هم اختلاف جدی داریم  و ضمنا من تغییر نکردم فقط از اعتقاداتم حرفی نمیزنم اونم فقط و فقط بخاطر نی نی یار ۵ !!!! در آخرچیپس سرکه ای و من دو نفر هستیم ! برای اطلاعات بیشتر به نی نی یار جهت چک کردن آی پی مراجعه کنید !
خواب ترسناک خودمو در قالب ج ن‌میدیدم 

من خوابای وحشتناکمو است نمیتونم تعریف کنم 

یکی از خوابام این بود ... رو یه ساختمون خیلی بلند بالای پشت بوم بودم افتادم پایین کف خیابون غرق خون بعد یهو از بالای پشت بوم دیدم جسمم رو زمینه و پاشد راه رفت چند تا پرنده سیاه از دور اومدن از شونه هام گرفتن بردنم از خواب پریدم😐😐😐😐

زیبایی فقط جلب توجه میکنه❤اون چیزی که قلب رو تسخیر میکنه شخصیته❤💜💚
اوه اوه چه غم انگیزو وحشتناک😕حس بدیه ها چیکار کردی از خواب پریدی 

هیچی با ترس از خواب می پریدم  میرفتم آب میخوردم... چند تا دیگه هم بود خیلی بد بود 

زیبایی فقط جلب توجه میکنه❤اون چیزی که قلب رو تسخیر میکنه شخصیته❤💜💚
هیچی با ترس از خواب می پریدم  میرفتم آب میخوردم... چند تا دیگه هم بود خیلی بد بود

اره اینم بد بود منم بدبختی خیلی خواب بد میبینم با همین موضوع که گفتم اما مثلا هر دوماه یه بار اینا 

حس بعد از خواب پریدنش خیلی مزخرفه اصلا ادم نمیدونه چیکار کنه رو زمینو هواست😕

🌸💕

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز