یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
من دیشب خواب دیدم رفتم هتل داشتم پیش یه آقای چاقی اسممونومینوشت ماپرایدداریم به خاطرپارکینگ ازم پرسیدماشینتون پرایده یا پژوپارس من واسه این که ضایش کنم گفتم مگان این چاخانی بود که توخواب گفتم حالانمیدونم مگان چیه😝
ده ميليون جهاز؟؟؟؟؟؟ شوخى ميكنين؟؟؟ الان مبل ده تومنى هم نداريم البته همش بستگى به شهر و فرهنگ خودتون داره يكى با صد مليون تومن جهاز ميده يكى همه چيش بهترينه اما ده تومن يك جوكه
جز انگشت شمار كه روزاي بد زندگيم بود توبه كردم و هرگز دروغ نگفتم نخوام راستشو بگم ميپيچونم تا دروغ ن ...
عزیزززم 😙الهی همیشه خوش باشی
دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :| حالا نموندنمون هیچ :( چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟ :/
من باس ن بریزیلی وس ی نه اناری با چشم اهو تن بلوری دارم 😛😛😛😛😛😛
دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋