2777
2789
عنوان

دروغ بگيم..

| مشاهده متن کامل بحث + 8210 بازدید | 605 پست
بچه ها امروز داشتم حساب کتاب میکردم دیدم خرج یکماه خورد و خوراکمون شد 20 میلیون. 😆

شِت😨😂

خدااایا شکرت امام رضا ع ممنونم حاجتمو دادی خدااایاشکرت که جواب گریه هامو دادی و برام معجزه کردی ‌میشه برا سلامتی تو دلیم یدونه صلوات بفرستین 🌷🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دیشب خواب دیدم رفتم هتل داشتم پیش یه آقای چاقی اسممونومینوشت ماپرایدداریم به خاطرپارکینگ ازم پرسیدماشینتون پرایده یا پژوپارس من واسه این که ضایش کنم گفتم مگان این چاخانی بود که توخواب گفتم حالانمیدونم مگان چیه😝

مبشه واسم یه صلوات بفرستین بیماریم خوب شه  
بچه ها امروز داشتم حساب کتاب میکردم دیدم خرج یکماه خورد و خوراکمون شد 20 میلیون. 😆

فاضلاب خونتون از کجا رد میشه. من بیا طلا ملاهارو جمع کنم؟ :)

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
اي بابا وسط سوهان كشيدن ناخن هام تاپيك نزارين ديگه😡😡😡خدمت كارم داشت سوهان ميكشيد اومدم گوشي بردار ...

باو ميگفتي من خدمتكار خودمو بفرستم از المان تخصص كاشت ناخن كوچيك داره

سه تا طلاي كاشت ناخن وسط

دونا برنز شصت

هواپيماتم بيار دم خونه ما سوخت گيري كن

قضاوت فقط کار خداست...
واقعا میشه ؟من خیلی استرس جهازمو دارم

ده ميليون جهاز؟؟؟؟؟؟ شوخى ميكنين؟؟؟ الان مبل ده تومنى هم نداريم البته همش بستگى به شهر و فرهنگ خودتون داره يكى با صد مليون تومن جهاز ميده يكى همه چيش بهترينه اما ده تومن يك جوكه 

جز انگشت شمار كه روزاي بد زندگيم بود توبه كردم و هرگز دروغ نگفتم نخوام راستشو بگم ميپيچونم تا دروغ ن ...

عزیزززم 😙الهی همیشه خوش باشی

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/

دیروز داشتم با BMW میرفتم سمت خونمون خدمتکارمون اومد گفت خانم غذاتون حاضره داشتم غذا میخوردم این خواستگارای سیریشم همه اومده بودن جلو در 😂😂😂😂 

ورژن جديد.......عروس خانوم وکیلم؟!؟عروس رفته با دوس پسراش بهم بزنه !!! میاد الان !😐😂😂😂😂😂

من باس ن بریزیلی وس ی نه اناری با چشم اهو تن بلوری دارم 😛😛😛😛😛😛

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋