2777
2789
عنوان

دروغ بگيم..

| مشاهده متن کامل بحث + 8210 بازدید | 605 پست

سلام من 18 سالمه دانشجو پزشکی هسدم شوهرم دکتره الانم دو تا بچه دوقلو دختر پسری دارم امریکا زندگی میکنم دل همتون بسوزه😂

خدااایا شکرت امام رضا ع ممنونم حاجتمو دادی خدااایاشکرت که جواب گریه هامو دادی و برام معجزه کردی ‌میشه برا سلامتی تو دلیم یدونه صلوات بفرستین 🌷🌷

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من به شوخيم نميتونم دروغ بگم نظراتونو ميخونم😆

یعنی ما خالی بندیم😑

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/
ما هممون خيلي پولداريم😂

خوشبحال هممون😃😃

لعنت به شبهای بعد از توووووو  به دردی ک ماند از توووووو.....‌‌  به دادم نمیرسی.....  رفتی آواره شد خانه😢ماندم غریبانه😭لعنت به بی کسی💔🤦‍♀️
واااي  چه خوببببب چقدر عاليييي حامله نيستي😂

نع هنوز😆بزودی تیکرمو میزنم

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/
من 500 میلیون ازپولام اضافس بایه خونه 1000متری  وپورشه هرکی میخواد همینجوری نال اون

ن عزيزم اينجا همه خودشون پورش دارن ما كه اينجا كم پول ندارين😂

قضاوت فقط کار خداست...
بچه ها امروز داشتم حساب کتاب میکردم دیدم خرج یکماه خورد و خوراکمون شد 20 میلیون. 😆

چقدر کم ادم صرفه جوگری هستی معلومه😃😃😂😂

لعنت به شبهای بعد از توووووو  به دردی ک ماند از توووووو.....‌‌  به دادم نمیرسی.....  رفتی آواره شد خانه😢ماندم غریبانه😭لعنت به بی کسی💔🤦‍♀️
😟 سو تعبير شد پوزش

😂😂😂😂شوخی کردم عزیزم راحت باش😝😝