2777
2789
عنوان

دروغ بگيم..

| مشاهده متن کامل بحث + 8210 بازدید | 605 پست

سلام من 18 سالمه دانشجو پزشکی هسدم شوهرم دکتره الانم دو تا بچه دوقلو دختر پسری دارم امریکا زندگی میکنم دل همتون بسوزه😂

خدااایا شکرت امام رضا ع ممنونم حاجتمو دادی خدااایاشکرت که جواب گریه هامو دادی و برام معجزه کردی ‌میشه برا سلامتی تو دلیم یدونه صلوات بفرستین 🌷🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من به شوخيم نميتونم دروغ بگم نظراتونو ميخونم😆

یعنی ما خالی بندیم😑

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/
ما هممون خيلي پولداريم😂

خوشبحال هممون😃😃

لعنت به شبهای بعد از توووووو  به دردی ک ماند از توووووو.....‌‌  به دادم نمیرسی.....  رفتی آواره شد خانه😢ماندم غریبانه😭لعنت به بی کسی💔🤦‍♀️
واااي  چه خوببببب چقدر عاليييي حامله نيستي😂

نع هنوز😆بزودی تیکرمو میزنم

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/
من 500 میلیون ازپولام اضافس بایه خونه 1000متری  وپورشه هرکی میخواد همینجوری نال اون

ن عزيزم اينجا همه خودشون پورش دارن ما كه اينجا كم پول ندارين😂

قضاوت فقط کار خداست...
بچه ها امروز داشتم حساب کتاب میکردم دیدم خرج یکماه خورد و خوراکمون شد 20 میلیون. 😆

چقدر کم ادم صرفه جوگری هستی معلومه😃😃😂😂

لعنت به شبهای بعد از توووووو  به دردی ک ماند از توووووو.....‌‌  به دادم نمیرسی.....  رفتی آواره شد خانه😢ماندم غریبانه😭لعنت به بی کسی💔🤦‍♀️
😟 سو تعبير شد پوزش

😂😂😂😂شوخی کردم عزیزم راحت باش😝😝