2777
2789
عنوان

دروغ بگيم..

| مشاهده متن کامل بحث + 8210 بازدید | 605 پست
ده ميليون جهاز؟؟؟؟؟؟ شوخى ميكنين؟؟؟ الان مبل ده تومنى هم نداريم البته همش بستگى به شهر و فرهنگ خودتو ...

منک نمیدونم از قیمتاهم خبر ندارم.پرسیدم ی حهاز خوب چقد میشه تقریبا بم اینجوری گفتن

واسه زندگیم یه صلوات میفرستین عشقا؟

شوهرم بهم خیانت کرد رفت دو تا هوو سرم اورد من موندم و شیش تا توله هام الانم باید برم شیر گاوا رو بدوشم بایووووو

دیگه الان وقتشه چشمامو ببندم وقتی باز کردم تو نیویورک باشم :/ بسع مسخره بازی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باو ميگفتي من خدمتكار خودمو بفرستم از المان تخصص كاشت ناخن كوچيك داره سه تا طلاي كاشت ناخن وسط دون ...

هواپيمام رو من ديگه استفاده نميكنم سوختش كه تموم ميشه ميگم يه جديد بيارن واسم 😂😂😂😂 حالا بگو خدمتكارت بياد ببينم كارش چطوره

از ان روزي كه با شلاق خون ديوار چين را ساختند ادميت مرده بود گرچه ادم زنده بود
ما طرح اگو داریم😆

نه. شما اصلا دستشویی نمیرین. 

بجاتون می رن.!!!

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.