2777
2789
عنوان

دروغ بگيم..

| مشاهده متن کامل بحث + 8210 بازدید | 605 پست

اي بابا وسط سوهان كشيدن ناخن هام تاپيك نزارين ديگه😡😡😡خدمت كارم داشت سوهان ميكشيد اومدم گوشي بردارم دستم تكون خورد سوهانش رفت رو دستم دعواش كردم مجبور شدم بعدشم اخراجش كنم يكي رو از نون خوردن انداختي الان 😡😡😡حالا نميدونم هواپيمام سوخت داره برم از فرانسه يه خدمتكار ديگه بيارم حالا خدا رو شكر تو قصر أونور تو فرانسه خدمتكار اضافه دارم😂😂😂😂

از ان روزي كه با شلاق خون ديوار چين را ساختند ادميت مرده بود گرچه ادم زنده بود

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام من 18 سالمه دانشجو پزشکی هسدم شوهرم دکتره الانم دو تا بچه دوقلو دختر پسری دارم امریکا زندگی میک ...

واي واي واي

تو چقدر شاخييييي

بابااااا عاليه

قضاوت فقط کار خداست...
😂😂😂😂شوخی کردم عزیزم راحت باش😝😝

جز انگشت شمار كه روزاي بد زندگيم بود توبه كردم و هرگز دروغ نگفتم نخوام راستشو بگم ميپيچونم تا دروغ نگم

روزاي بدي بودن

و خدایی که در این نزدیکیست  قناد خونگی👩🏻‍🍳
بچه ها امروز داشتم حساب کتاب میکردم دیدم خرج یکماه خورد و خوراکمون شد 20 میلیون. 😆

شما ها خيلي لاكچرين من كه زنگ ميزنم برام از خارج غذا ميارن ب دلار حساب ميشه نميتونم ب ريال حساب كنم 

قضاوت فقط کار خداست...
واي واي واي تو چقدر شاخييييي بابااااا عاليه

اووووه یسسسسس 😂😂😂 تازشم کلی باغ و زمین داریم اونجا😌😌😌

خدااایا شکرت امام رضا ع ممنونم حاجتمو دادی خدااایاشکرت که جواب گریه هامو دادی و برام معجزه کردی ‌میشه برا سلامتی تو دلیم یدونه صلوات بفرستین 🌷🌷