2777
2789
عنوان

نذری چی بدیم

204 بازدید | 25 پست

دوستان تولد مامانم نزدیکه و این اولین سالی هست که کنارمون نیست، در نظر دارم ۱۰ الی ۱۵ تومن برای تولدش نذری بدم ولی درمورد اینکه چی بدیم موندیم، خودم نظرمه که ساندویچ کالباس درست کنم ببریم محوطه بیمارستان پخش کنم؛ میشه راهنمایی کنین که چی مناسب تره؟

ما گذشتیم از گناهِ دوستان، اما تو هم دشمنِ ما را نباید دوست می‌پنداشتی! 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان همه مشکلات مالی دارند پول نصف کن سه نفر نیازمند پیدا کن بده بهشون، خودتون براش قرآن بخونید براش ،دل یکی شاد کنی اون دنیاش آبادتر

البته نظر دادم بستگی به خودتون داره یه وقت ناراحت نشی

روحشون شاد... به نظرم با ابن پول میتونی ساندویچ فلافل درست کنی یا ساندویچ الویه.

فلافل راحت تره من چند وقت پیش نذری داشتم اینو دادم

سه کیلو قرص فلافل خریدم با ۴۰ تا نون

خیارشور و گوجه هم گذاشتم

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙

۱۰الی ۱۵میلیون خیلی ساندویچ کالباس میشه

ب نظرم مرغ بپز بده ب دروهمسایه ب عنوان خیرات

حیا چیزی نیست که امروز مد باشه فردا نباشه حیا همیشه مده😍پررنگترین خط قرمز حرمته حرمت که شکسته شد دیگه نباید راه ارتباطی بمونه!!!!

با این پول برای ی بچه وسایل مدرسه شو بگیرم روح مادرتون در آرامش ابدی

ممنونم خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه

اخه کسی رو نمی شناسم، برم خیریه بهم معرفی میکنن؟

من باشم پولش و عروسک میخرم میبرم واسه بچه های بهزیستی ..یا بخش بستری کودکان سرطانی بیمارستان ..یا خانه سالمندان ..بنظرم این کار معنوی هست و بهتر از ساندویچ و خوراکی

به من بگو بریم قدم بزنیم تو🌧چای بخوریم،بخندیم ،دراز بکشیم زیر🌧من آدم این طبیعتم 💑

ممنونم خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه اخه کسی رو نمی شناسم، برم خیریه بهم معرفی میکنن؟

اگه راضی باشین و دوست داشته باشین منم خیرات بدم براشون چون مادره شاید دعام کنه خدا صدامو بشنوه

برای رسیدن به عشقم علیرضام دعام کنین دعا کنین دعا کنین به عشقم علیرضام برسم و باهاش ازدواج کنم و مانعی بینمون نباشه مهرم بیوفته به دلش امضامو دیدی برام یه صلوات یا یه سوره بخون شاید برای تو وقتی نگیره ولی با دعای تو من حاجتم برآورده میشه بی تفاوت رد نشو از امضام حاجتم رسیدن به عشقم علیرضاست اسم خودم ستایشه

من باشم پولش و عروسک میخرم میبرم واسه بچه های بهزیستی ..یا بخش بستری کودکان سرطانی بیمارستان ..یا ...

اتفاقا من مامانم رو به خاطر سرطان از دست دادم و این کاری که گفتین خیلی خوبه، بگردم ببینم همچین جایی تو شهرمون هست که بشه برد