2777
2789
عنوان

شوهر کثیف😷😷😷😷😷

| مشاهده متن کامل بحث + 91848 بازدید | 294 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

احتمالا با شرک نسبت خانوادگی ندارن؟

ینی پوکیدم😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid,  I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... عااااشقتم... عاااشقتم... مثه عطر دعا... مثه رنگ خدا... مثه من که نفس به نفس با تو ام همه جا...❤😍
خانمایی که میگن شوهرشون تو خونه با شورت میگرده منظورشون همین شورت عینکی هاست؟ همینایی که مثل مایوئه؟ ...

همون شورتی که زیرشلوار می‌پوشن

آرامش است؛ عاقبت اضطراب‌ها....خلاصه که اینقد غصه نخورید بالاخره خوب میشه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم👍😍😀
شوهر منم گاهی با شورت میگرده ولی تابحال نشده از دستشویی میاد خیس باشه مگه چیکار میکنه تو دستشویی که ...

والا...شوهر منم ههمینطوره... بعدشم اگه حمام هم نره چند روز یکبار شورتشو عوض میکنه

دوس جونا لطفا برای سلامتی مامانم صلوات بفرستین...ممنونم😔😔
دیشب شام آوردم عطسه کرد دستش گند و کثافت شد بلند نشد بشوره با شورتش پاک کرد من دیگه شام نخوردم

توروخدا بس کن 

شرمنده برات دعا می کنم با اجازت از تاپیکت میرم

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ))