2821
2789
عنوان

شوهر کثیف😷😷😷😷😷

| مشاهده متن کامل بحث + 90664 بازدید | 293 پست

شوهرت کثافته اینجور که تو میگی .ولی فکر نکنم یک ادم انقدر بیشعور باشه همه سرکاریم😕😕

چارلی چاپلین در آخرین لحظه های عمرش در پاسخ به گفته کشیش، درباره اینکه امیدوارم خداوند روح شما را قرین رحمت کند ...گفت: " چرا نکند؟ هر چه باشد روح من مال خودش است!

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

با شورتی که آب ازش میچکه میشینه توی ظرف شویی فین میکنه مددددددام دستش توی دماغشه چند سری بحثمون شده ...

شوهر منم معمولا شورت پاشه فقط ولی خداییش ندیدم خیس باشه...😕😕😕

شوهرت چیکار میکنه که خیس بشه... بعد دیگه دماغ و این چیرا واقعا کثیف کاریه😷😷😨😨

دوس جونا لطفا برای سلامتی مامانم صلوات بفرستین...ممنونم😔😔

توروخدا بگو دروغ میگی 

حالم بد شد🤢🤢🤢🤢ببخشید حالت تهوع گرفتم ایییییی

ایشالا داستان سرکاری باشه🤢🤢🤢

نه باران میخواهم نه گریه پنهانی،سکوت میکنم نمیخواهم کسی بداند درد دلم را وقتی ک میدانم تو میدانی(: میشه برام دعاکنیدو صلوات بفرستید♥️😊
خانمایی که میگن شوهرشون تو خونه با شورت میگرده منظورشون همین شورت عینکی هاست؟ همینایی که مثل مایوئه؟ ...

هرجوریش باشه من ک نمیتونم تحمل کنم آخه قرن 21 هنوز باید مث سرخپوستا زندگی کرد؟؟؟ آدم حالش بد میشه دم و دسگاه میریزه بیرون😷😷😷😷😷

I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid,  I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... عااااشقتم... عاااشقتم... مثه عطر دعا... مثه رنگ خدا... مثه من که نفس به نفس با تو ام همه جا...❤😍
شوهرمنم باشورت میگرده خونه ولی خیس نمیشه 

فک کنم جیش میکنه تو خودش

آرامش است؛ عاقبت اضطراب‌ها....خلاصه که اینقد غصه نخورید بالاخره خوب میشه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم👍😍😀
بیچاره دودولش همیشه سرما خوردس

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/