2821
2789
عنوان

شوهر کثیف😷😷😷😷😷

| مشاهده متن کامل بحث + 90664 بازدید | 293 پست

بچه ها این خانوم کمک خواست مسخره کردنو همه بلدن.نمک نشین 

عزیزم سعی کن براش شلوارک ازاد بگیری با زبون خوش بهش بگو خونه بو گرفته دستمال توالت بزار خونه خوش بو کننده بزن

فرشا رو بده قالیشویی هر وقت دیدی دستش تو دماغشه با لبخند یه دستمال بهش بده خودش کم کم جمع جور میکنه خودشو

من اونقدر به داشته هام فکر میکنم که وقت نمیشه به نداشته هام فکر کنم❤❤❤

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

😂😂😂😂😂

خخخخ وای خدا دلم😂😂😂😂

نه میتونم برم از خونه بیرون...نه از فکر توعهدیوونه بیرون...تو نیستی و هنوزبارونه بیرون...تو نیستی و هنوزاسمتعزیزه..رفیق قلبی که بی تو مریضه همینتنهایی بی همه چیزه...💔

دیشب شام آوردم عطسه کرد دستش گند و کثافت شد بلند نشد بشوره با شورتش پاک کرد من دیگه شام نخوردم

میشه برای سلامتی مادرم یه صلوات بفرستین..؟اجرتون با امام حسین

خانمایی که میگن شوهرشون تو خونه با شورت میگرده منظورشون همین شورت عینکی هاست؟ همینایی که مثل مایوئه؟😷 یا از این پادارا؟

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
دیشب شام آوردم عطسه کرد دستش گند و کثافت شد بلند نشد بشوره با شورتش پاک کرد من دیگه شام نخوردم

ای بابااااااا😣😣😣😣چطور باهاش زندگی میکنی😖😖😖

تو نباشی یکی بهتر،مگه قبل اینکه تواصن باشی طبیعتمارو لنگ میذاشت؟!...نه😏

الهي، چه شوهر چركولكي

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

عزيزن باهاش قهر كن دعوا راه بنداز كوتاه نيا اصلا

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞

اههههه ای داد ادامه نده استاتر زنگ بزن کمپ الکی بگو معتاد داریم تو خونه بیان ببرنش راحت شی😆😆😆

او خواست مرا دفن کند.....دریغ از آنکه من بذر بودم....

وای چ چندشه،اینا برمی گرده ب تربیت و فرهنگ و سواد ادم،اه حالم بد شد،فردا بچه هم ازش یاد می گیره،چه معضل بزرگیه خدا صبرت بده اما برخورد جدی کن حتی قهر کن برو خونه پدرت بگو درست نشی طلاق،فردا بچه دار شید چی،میکروب متحرکه😷😷