2821
2789
عنوان

شوهر کثیف😷😷😷😷😷

| مشاهده متن کامل بحث + 90664 بازدید | 293 پست

یبار بزن دم ک و ن ش تا داد و بیداد نکنه 

شورت خیسشم موقع خواب از پاش دربیار همون خیس خیسی بکن سرش تا بو عن بگیره دیگه ازين غلطا نکنه 😬 

ببخشید استارتر حرصم گرف از شوهرت 

یک خیابان کرده مجنونم🌷 تو می دانی کجاست؟/ آن خیابان کوی جانان قطعه ای از کربلاست 🌷یک خیابان دل ربوده از تمام عاشقان 🌷 هست آنجا جای پای مهدی صاحب زمان🌷 یک خیابان گشته تنها جلوه گاه عالمین🌷 یک طرف قبر ابوالفضل یک طرف قبر حسین 🌷کاش در بین دو شاهد عمر پایان می گرفت🌷 کاش جانم را اجل در آن خیابان می گرفت 😢

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اتفاقا روزی ده بار شورتشو عوض میکنه ولی بازم همونه ولی همش دستش تو دماغشه آزاااااارم میده

دستش تو دماغشه😁خب توهم دس کن تو دماغت باهم گیلی گیلی درس کنین بعد شوت کنین ببینین کی دورتر میره😂😂😂😂

این شوهره یا میکروب 😐

چارلی چاپلین در آخرین لحظه های عمرش در پاسخ به گفته کشیش، درباره اینکه امیدوارم خداوند روح شما را قرین رحمت کند ...گفت: " چرا نکند؟ هر چه باشد روح من مال خودش است!

رو فرشي بنداز كه حداقل بتوني بشوريش

رو مبلات هم ملحفه بنداز

اه اه حالم به هم خورد 

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞

براش ست تیشرک شلوارک کادوبگیر

قربون صدقش برو  ک بهش میادوفلان .خرشه مدام بپوشع.

دستمال توالت بذار واسش

جای ک میشینه ومحل استراحتشه روفرشی پهن کن

لااااااایک ننننکنییید لدفن