2821
2789
عنوان

شوهر کثیف😷😷😷😷😷

| مشاهده متن کامل بحث + 90664 بازدید | 293 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

این سایت که کلا قبحش ریخته شده ولی خب به نظرم حداقل بخاطر شعور خودمونم که شده هرچیزی رو بازگو نکنیم.ما مسئول تربیت همسر کسی نیستیم.به نظرم فرصت برات بسیاره برای تربیت همچین همسری و اینجا جاش نبود که بگی.من واقعا حالم داره بد میشه

تیکر رسیدن به آرزووومه😍☺☺

اقاااا حرف گوش بده زنگ بزن کمپ الکی بگو معتاد داریم بیان دماغورو ببرن  تا ترکش بدن یه نفس راحت میکشی😂😂😂😂البته اینی که تو میگی فکر کنم با همون شورت برش گردونن بگن رید تو کمپمون بگیرینش مال خودتون😂😂

او خواست مرا دفن کند.....دریغ از آنکه من بذر بودم....
دیشب شام آوردم عطسه کرد دستش گند و کثافت شد بلند نشد بشوره با شورتش پاک کرد من دیگه شام نخوردم

خداییش مشکل عصبی پیدا کردی،حق داری.من الان انقدر حرص خوردم از دست شوهرت،که منتظرم شب شوهرم بیاد به جای شوهر شما،با شوهرم دعوا کنم.

والا ،این چندش گری ها چیه دیگه؟

به خدا اگر فامیلم بودی،نمیتونستم خونه ات بیام.

میدونم که این چیزها برای یه زن خیلی چندش هست.

از اول ازدواج همینجور بوده؟

پسرم؛این نفس بی تو بعید است که تکرار شود.  
دیشب شام آوردم عطسه کرد دستش گند و کثافت شد بلند نشد بشوره با شورتش پاک کرد من دیگه شام نخوردم

بسه ديك حالا شوهر تو ي عمره بااين اخلاق زندگي كرده بنظرم ن تو ن من كاري نميتونيم بكنيم

وای خیلی بده خدا بهت صبر بده 

من شوهرم با شرت میگرده تو خونه ولی خدایی خیلی تمیزه.غردبا ک از سرکار میاد هم دوش میگیره هم شرتشو عوض میکنه 

همسرم واسه خوشبختیم کافیه   
اتفاقا روزی ده بار شورتشو عوض میکنه ولی بازم همونه ولی همش دستش تو دماغشه آزاااااارم میده

ببخشید ولی خیلی کثیف شوهرتون....... هر بار دستشو برد سمت دماغش دستمال برو بده بهش کم. کم عادت کنه مادر بیفرهنگ ادم داشته باشه از این بهتر بچشدر نمیاد شوهر منم همین طور بود تا با خونه مادر شوهرم یه حا بودیم حرص میخوردم ببخشید میومدن همشون هم پدر شوهرم هم برادر شوهرام تو ظرف شویی صورتشونو میشستن از ته دل و دماغشون من میمردم و زنده میشدم هر بار کار من ضد عفونی کردن ظرف شویی بود اما از وقتی جدا شودم شوهرم هر وقت میرفت سمت ظرف شویی داد میزدم میفرستادم سمت توالت تا عادت کرد الان مباد مستقیم میره توالت دست هاو پاهاشو میشوره میاد رو پارجه که پهن کردن خشک میکنه بعد میشینه..... اما خونواده شوهرم هنوز همون جورن حتی ببخشید موقع غذا خوردنشون حالم بد میشه چون همشون ملچ مولوچ میکنن آب و هورت میکشن با عذاب میشینیم سر سفره هعی به پسرم میگم که اونا بفهمن اما دریغ تازه میگن چیکار داری بزار بچه راحت باشه 

شورتش چقدرکارای داره.چقدرتو دستمال توخونتون صرفه جویی میشه توالت که هیچی دستمال دماغ هیچی عطسه هیچی.عزیزم توگرونیا توهم شورت بپوش بااین همه کارای🤣🤣🤣

والا...شوهر منم ههمینطوره... بعدشم اگه حمام هم نره چند روز یکبار شورتشو عوض میکنه

چی بگم والا . من شوهرم چون تایم کاریش بالاست میخواد بره سرکار شورت تمیز میپوشه قبلی رو میندازه واسه شستشو . ولی خیس شدن....