2777
2789
عنوان

پرنسس نیلوفره با اراده

| مشاهده متن کامل بحث + 8212 بازدید | 327 پست

یه برنامه برای ورزش درخانه دان کردم خیلی خوبه سه روزه شروع کردم. حلقه ام میزنم ولی رژیم غذایی نگرفتم بنظرتون نتیحه میگیرم اینم بگم اصلا پورخورنیستم معمولیم

همینخ که هست  ....اگه زیادی حرف بزنی ازفرداهمینم دیگه نیست  
نه اسم برنامه ام كرفس هست باهاش كالرى غذاهام رو حساب ميكنم

تو گوگل پلی زدم برنامه رژیم. باکرفس در سی روز از بازار دان کردی؟

همینخ که هست  ....اگه زیادی حرف بزنی ازفرداهمینم دیگه نیست  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام پرنسس جان نیستی،نگرانت شدم...خیلی وقته سر نزدی

اومدی حتما خبرم کن

دو هفته ست که پروتئین می خورم فقط ،نون و برنج نمی خورم ...اولش خیلی خوب بود الان چند روزه که وزنم استپ.کرده چ کنم ؟

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 

سلام من ۲۶سالمه.وزنم ۷۸بود که باکالری شماری رسوندم به ۶۴

الان بازچاق شدم رسیدم به ۶۹

میخوام دوباره شروع کنم امااز ریزش مو وشل شدن پوستم وهمچنین عصبی شدنم میترسم.خواهش میکنم اگر میتونید کمکم کنید

من یک زن قوی هستم.زندگی من رو از یه دختر حساس و زود رنج تبدیل به یه زن قوی کرد.من خام بودم پخته شدم اماسوخته نشدم.💪💪💪💪💪

سلام منم یه هفته ای هست دارم ورزش میکنم همه نوع غذا میخورم ولی فقط کم قبل غذا دو لیوان آب میخورم 

و آروم غذا میخورم 

تنقلات و کم کردم و بیشتر میوه میخورم 

و نوشابه و واقعا حذف کردم 

طوری که مهمونی رفتم به جای نوشابه رفتم آب خوردم 

و یه برنامه ورزشی دارم واقعا عالیه طوری که بعد یه هفته منو دیدن گفتن لاغر شدی 

سلام گلم عالی

پی نوشت  خواننده خاموش بودم  و  دلیل اینکه نام کاربریم عدد چون هر اسمی میزدم  نمی‌آورد  پس دلیل نمیشه چون پست و  ندارم  و نام کاربری م عدد پسر باشم یا فیک باشم  بعضی ها  قضاوت می کنند  پی نوشت ۲ وقتی تو تاپیک تون شرکت میکنم شما ها هم شرکت کنید لطفاً مگه حتماً باید خودم بیام تک به تک بگم  بیاید تایپک هام