2777
2789
عنوان

پرنسس نیلوفره با اراده

| مشاهده متن کامل بحث + 8212 بازدید | 327 پست
ینی ۲۰۰۰کالری در روز دیگه؟  فعالیت نداشته باشه کم نمیشه؟ آخه شغلش اداریه..

اگه شغلش اداریه 1938 کالری در روز

هر کی دوسداره لاغر بشه   و بسی خوشکلو خوش اندام بشه  یه سر به تاپیکم بزنه   و مطالبو بخونه لینک = آدرس تاپیکم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استارتر با اجازه ات تجربه یک کاربر رو درباره لاغری میذارم

بذار عزیزم مرسی

هر کی دوسداره لاغر بشه   و بسی خوشکلو خوش اندام بشه  یه سر به تاپیکم بزنه   و مطالبو بخونه لینک = آدرس تاپیکم

سلام بچه ها.میشه به منم کمک کنید😢قدم ۱۶۳وزن۷۴سن ۲۶سال.بنظرتون چند قاشق برنج باید در روز بخورم؟چه مقدار نان؟

هیچگاه پله ی اول زندگیت را با پله بیستم زندگی دیگران مقایسه نکن  
عزیزم وقت نشد کل تاپیک رو بخونم میشع بگی چیکار کنم سینه هام کوچیک نشن موقع رژیم گرفتن و اینکه ریزش ...

] درهر صورت سینت کوچیک میشه راهی نداره نشه هفته ای ی بار رازیانه دم کن بخور

ریزش مو قرصای مولتی ویتامین بخور

من قدم تقریبا 166 هست وزنمم شده 69  72 بودم الان 3 کیلو کم کردم  19 سالمم هست  میش ...

کالری 991 در روز هفته ای ی کیلو کم میکنی

سلام بچه ها.میشه به منم کفک کنید😢قدم ۱۶۳وزن۷۴سن ۲۶سال.بنظرتون چند قاشق برنج باید در روز بخورم؟چه مق ...

1005کالری در روز مصرف کنی هفته ای ی کیلو کم میکنی

2790
2778
2791
2779
2792