2777
2789
عنوان

پرنسس نیلوفره با اراده

| مشاهده متن کامل بحث + 8212 بازدید | 327 پست
وااای یعنی میرسه روزی ک لباس راحت گیرم بیادد اخه شوهرمم باربیه،اونش سخته برام

بله فقط ارادهو انگیزه و عمل لازمه  

هر کی دوسداره لاغر بشه   و بسی خوشکلو خوش اندام بشه  یه سر به تاپیکم بزنه   و مطالبو بخونه لینک = آدرس تاپیکم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اهان مرسی،فقط این کرفس کالری روزانمو ننوشته ک چ قد بایددریافت کنمم

من با کرفس کار نکردم اگه میخای قد وزن سن چند روز در هفته ورزش میکنی و وزن هدفتو بگو خودم برات حساب کنم

هر کی دوسداره لاغر بشه   و بسی خوشکلو خوش اندام بشه  یه سر به تاپیکم بزنه   و مطالبو بخونه لینک = آدرس تاپیکم
رژیمو یا شروع نکن تا اخر با اراده برو وگرنه بدتر چاق میشی

بعضی روزها عجیب دلم همه چیزهایی که ممنوعه میخواد. مثلا پفک بیسکوییت کیک شکلات . دلم میخواد بشقاب پر کنم از تنقلات هی بخورم. من یه مدته شیرینیجات گذاشتم کنار نزدیک هفت ماه. شما هم اینجوری هستید؟

سه روز در هفته ورزش میکنم. سنم ۳۴. میخوام ۶۰ بشم.

اگه هم میخای با ده روز ی کیلو حساب کنم ولی اینجوری هفته ای ی کیلو کم میشه 

من با کرفس کار نکردم اگه میخای قد وزن سن چند روز در هفته ورزش میکنی و وزن هدفتو بگو خودم برات حساب ک ...

وای مرسی عزیزمم

قد۱۵۶

وزن۶۷

سن۲۱

سه روز رو سعی میکنم ورزش کنم

وزن هدف ۵۵

فکر نمیکردم بشه شد خداشکر خداشکر خداشکررر...#لیتو
وای مرسی عزیزمم قد۱۵۶ وزن۶۷ سن۲۱ سه روز رو سعی میکنم ورزش کنم وزن هدف ۵۵

کالری روزانت برا کم کردن ی کیلو در هفته 941 کالری هفته بعد باز وزن میکنی میای دوباره حساب کنم واست با وزن جدید

کالری روزانت برا کم کردن ی کیلو در هفته 941 کالری هفته بعد باز وزن میکنی میای دوباره حساب کنم واست ب ...

مرسیی عزیزممم،لطف کردی

اگه کمتر مصرف کنم اشکالی نداره؟؟؟

فکر نمیکردم بشه شد خداشکر خداشکر خداشکررر...#لیتو
به ده روز لطفا حساب کن

روزی 1383 کالری برا ده روزه هر ده روز ی کیلو کم میکنی ده روز دیگه بیا وزن جدیدتو بگو کالری جدید بگم

مرسیی عزیزممم،لطف کردی اگه کمتر مصرف کنم اشکالی نداره؟؟؟

نه عزیز میتونی تقسیم هم کنید مثلا ی روز بی اشتهایی از این 941 کالری 600کالریشو میخوری بعد ی روز اشتها داری 1200کالری میخوری فقط حواست باشه اگه ی روز زیادتر خوردی از روز بعد کمش کنی شیرینی جات تنقلات نوشابه ها و هر چی شکر داره ب جز بیسکوییت ساقه طلایی هم ممنوعه

ممنون دوست جونی🌷

میتونی تقسیم هم کنید مثلا ی روز بی اشتهایی از این مقدار کالری کمتر میخوری ی روز ی مقدار بیشتر فقط حواست باشه اگه ی روز زیادتر خوردی از روز بعد کمش کنی شیرینی جات تنقلات نوشابه ها و هر چی شکر داره ب جز بیسکوییت ساقه طلایی هم ممنوعه

میتونی تقسیم هم کنید مثلا ی روز بی اشتهایی از این مقدار کالری کمتر میخوری ی روز ی مقدار بیشتر فقط حو ...

اره مشکل همون شکر دار هاست آدم همش میلش کشیده میشه بخوره