2777
2789
عنوان

چکار کنم از دست این زن

| مشاهده متن کامل بحث + 10878 بازدید | 257 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تازه میگفت بین خودمون بمونه و به شوهرت نگو اما من نمیتونم ، دو روز دیگه یه دردسری برام درست شه الان ...

وقتی میگه موبایل ندارم، گوشی خراب شوهرمه میخوام برای روز مرد درستش کنم و ...

یعنی این شوهرش به هر علتی بهش گوشی نمیده و میخواد یه گوشی یواشکی داشته باشه، اون گوشی رو هم برای خودش میخواسته

برو اتفاقا در خونهش

با شوهرتم برو

بگو دورتر وایسته، در بزن، بگو تا اینجا هم شوهرم آوردم، خودمم شوهرم اینکارا رو برام میکنه، و اینکه فقط اومدم بگم گوشی رو با خودت بردی و پیش من اصلا نذاشتیش

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.
پیش داییمه بچشون این اخرا رابطه مامانش رو با اون اقاها دیده بود توی خونشون.....بشدت اسیب روحی دیده ب ...

خدالعنتش کنه چجوری یه زندگی روبخاطرهوس بازیاش به گندکشید...انشالله به روز، سیاه بشینه

خدالعنتش کنه چجوری یه زندگی روبخاطرهوس بازیاش به گندکشید...انشالله به روز، سیاه بشینه

دقیقا بخاطر هوس زودگذر همه رو بدبخت کرد

مامانش از دستش سکته کرد...الان حتی خونه یدونه فامیلمنمیتونن برن خانوادش از ترس ابرو

بااینکه از طرف ماگفته نشد علت طلاقشون و لی خیلبا فهمیدن

بعد طلاق خیلیا میگفتن راستش ما دیدیم فلانی رفته خونشون وقتی شوهرش نبوده

مادیدیم غریبه رفته ما دیدیم.....

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

استارتر نمیدونم چرا دلم سوخت براش از یه طرفی

وقتی برید کاشکی شوهرش نباشه

ببین اگه هرکار پنهونی بکنه قطعا لومیخوره بذار شما باعث اینلوخوردن نباشید

اگه میدونی عصرا شوهرش خونست نرید در خونشون شوهرش میفهمه اینجور

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دقیقا بخاطر هوس زودگذر همه رو بدبخت کردمامانش از دستش سکته کرد...الان حتی خونه یدونه فامیلمنمیتونن ب ...

🤦♀️🤦♀️🤦♀️..هیچی بدتراز بی آبرویی نیس... الان ازش خبرندارید که خوب شده یانه هنوزدارع ادامه میده؟؟؟؟

نمیدونم واقعا منم شک کردم با حرف کاربرا

بایدم شک کنی

اون گوشی به نظرم گوشی یواشکی و دوم خودشه

اون فقط میخواد اون گوشی فعال بشه و به شوهرشم نمیده ش

و به نظرم میرسه فقط میخواد اون گوشی تو خونه خودش نباشه

دلیلش رو خدا میدونه

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.
اصن بچه ها کاراش عجیب خب یه اسنپ بگیره ببره درستش کنه تعمیرگاه گوشی اونقدر دور نیست ازمون منم بخاطر ...

اسی ی چیزی بگم

یا اون زنه داره دروغ میگه یا با عذر پوزش شما

شما کلا تو تاپیکی بعد هی میگی شوهرم زنگ زد و فلان چجوری تو چند ثانیه هم اینجایی هم شوهرت زنگ زده همه چیو بهش گفتی در کل داستان عجیبیه

اگر همه ک شما داری راست میگی که معذرت میخوام

و میریم سراغ اون زن

دو حالت داره یا شوهرش مشکل داره که میخواد زنش محدود باشه

یا اینکه زنه مشکل داره و میخواد گوشی پنهان داشته باشه برا کاراش

و اگر جریان راسته گوشی رو بده شوهرت برسونه دست شوهرش بگه خانمت صبح برده ک خانمم ببره درستش کنه نتونسته ببره گفتم خودم بهت بدم که درستش کنی براش

اسی ی چیزی بگمیا اون زنه داره دروغ میگه یا با عذر پوزش شماشما کلا تو تاپیکی بعد هی میگی شوهرم زنگ زد ...

من از صبح تا حالا دقیقا ۱۱ بار زنگ زدم به شوهرم یا اون زنگ زده و همه چیو مو به مو بهش گفتم که ازش مشورت بگیرم

تاپیکم زدم که ببینم نظر بقیه چیه و نمیتونم ول کنم بقیه و منتظر و جواب ندم . رفتم بیرونم باز تو نی نی سایت بودم

مهم نیست برام کسی باور کنه یا نه اصلا

اون خانومم نمیدونم ، نمیتونم راحت قضاوتش کنم

غروب خودم گوشی و میبرم میدم بهش و میگم نشده و تمام

2790
2778
2791
2779
2792