c_o_r_a_l مدیر استارتر عضویت: 1396/06/29 تعداد پست: 8222 عنوان یه سوال مهم 353 بازدید | 47 پست بچه ها من توی تاپیکها میبینن خانمهایی که میگن شوهرشون بیکارن یا کم درامدن.همش دارن از پول پوشک بچشون مینالنمگه الان دیگه نمیشه مثل قدیم بچه هارو کهنه کرد؟حالا بچه های قدیم که کهنه میشدن مگه الان چشونه 1397/05/25 | 02:16 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
___harley__quinn____ عضویت: 1396/07/06 تعداد پست: 41946 مشکل اینه که داریم به عقب برمیگردیم دقیقا ۱۰۰ سال داریم عقب میوفتیم 《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
sorenaa عضویت: 1397/01/24 تعداد پست: 3802 خانما دستاشون خراب میشه کهنه بشورن😁😁😁 خدایا خودت مراقب هدیه ای که دادی باش👶🏻🙏
missmimi1 عضویت: 1396/06/08 تعداد پست: 6770 منم بخ این موضوع فک کردم ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من میاندازی، همچون گرههای قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییدهتر شود، مجسمه زیباتر میشود.
زویا74 عضویت: 1397/02/06 تعداد پست: 4827 دختر من بهش نمیسازه پاهاش زخم میشه یا پمپرز یا مولفیکس البته مولفیکس میخرم 😘😘😘خدای مهربون عشقم و ثمره ی عشقم راخودت واسم حفظ کن تیکر تولد دوسالگی دخترمه.
mamiii_arsam عضویت: 1397/04/31 تعداد پست: 7982 استاتر من امضاتو نفهمیدم یعنی چی اینه توالت دوس دارم معنیشو بدونم مثل خاراندن یه زخم پس از خوب شدن"""یاد یک عشق عذابیست که لذت دارد👌🏻
خودم0_0هسدم0_0 عضویت: 1397/03/19 تعداد پست: 6542 کجای بچشون میسوزه😐فقد پوشک خارجی به پوست بچه میسازهکهنه بی کلاسیه که😆 این مصیبت هایی ک الان داریم بخاطر اون دعاهاییه ک باید به ده نفر ارسال میکردیم و نکردیم
sasagoli عضویت: 1397/01/09 تعداد پست: 4649 خدايي شستن كهنه خيلي سخته بخدا !!! بوشو اينا خيلي حال ادمو بد ميكنه
mahramane عضویت: 1397/03/24 تعداد پست: 2290 وای اصلا.پاهاشون داغون میشه.قدیم ک بچه ها ولو بودن نه الان.ک همه جا مرتب و تمیزه با کهنه همجارو خراب میکنن.زندگیا الان با قدیم کلی توفیر داره.میدونی چقد بشور بساب داره.اینم تو این دوران ک باید دست تنهایی بچ بزرگ کنی. اآهااای عالیجناب عشششق.فرشته ی عذاب عشق.حریف تو نمیشه .این قلب بی صاحب عشششق😧😧😧
بلفی14 عضویت: 1389/08/13 تعداد پست: 57001 اگر اینجوری پیش بریم میگن حالا لازم نفس بکشید نکشید مگه حتما باید نفس کشید چراباید برگردیم به زمانهای مادرمون برای اینکه یک عده میخوان فرصت طلب باشن جیبهاشون پربشه سود کنن ؟اینو نخور اونو نخور طلانخر سکه نخر دلارنخر سفر نرو گوشت میوه مرغ نخور بچه ات رو پوشک نکن هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️
خودم0_0هسدم0_0 عضویت: 1397/03/19 تعداد پست: 6542 خانما دستاشون خراب میشه کهنه بشورن😁😁😁 خاهرم یچی هس به اسم ماشین لباسشویی😂😂😂همه دیگه بدون استثنا دارن ازش این مصیبت هایی ک الان داریم بخاطر اون دعاهاییه ک باید به ده نفر ارسال میکردیم و نکردیم
c_o_r_a_l مدیر استارتر عضویت: 1396/06/29 تعداد پست: 8222 استاتر من امضاتو نفهمیدم یعنی چی اینه توالت دوس دارم معنیشو بدونم منظورش این هست که وقتی دنبال عیب و ایرادهای ظاهری افراد باشیم شبیه اون میزتوالت هایی عستیم که اکثرا همه توی اتاقهاشون دارن و قبل از بیرون رفتن از خونهخودشون رو توی اون نگاه میکنن و صاف و صوف میکنن