2777
2789
عنوان

یه سوال مهم

353 بازدید | 47 پست

بچه ها من توی تاپیکها میبینن خانمهایی که میگن شوهرشون بیکارن یا کم درامدن.

همش دارن از پول پوشک بچشون مینالن

مگه الان دیگه نمیشه مثل قدیم بچه هارو کهنه کرد؟

حالا بچه های قدیم که کهنه میشدن مگه الان چشونه

مشکل اینه که داریم به عقب برمیگردیم 

دقیقا ۱۰۰ سال داریم عقب میوفتیم

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم بخ این موضوع فک کردم

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.

وای اصلا.پاهاشون داغون میشه.قدیم ک بچه ها ولو بودن نه الان.ک همه جا مرتب و تمیزه با کهنه همجارو خراب میکنن.زندگیا الان با قدیم کلی توفیر داره.

میدونی چقد بشور بساب داره.اینم تو این دوران ک باید دست تنهایی بچ بزرگ کنی.

اآهااای عالیجناب عشششق.فرشته ی عذاب عشق.حریف تو نمیشه .این قلب بی صاحب عشششق😧😧😧

اگر اینجوری پیش بریم میگن حالا لازم نفس بکشید نکشید مگه حتما باید نفس کشید 

چراباید برگردیم به زمانهای مادرمون برای اینکه یک عده میخوان فرصت طلب باشن جیبهاشون پربشه سود کنن ؟

اینو نخور اونو نخور طلانخر سکه نخر دلارنخر سفر نرو گوشت میوه مرغ نخور بچه ات رو پوشک نکن 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

خانما دستاشون خراب میشه کهنه بشورن😁😁😁

خاهرم یچی هس به اسم ماشین لباسشویی😂😂😂همه دیگه بدون استثنا دارن ازش

این مصیبت هایی ک الان داریم                      بخاطر اون دعاهاییه ک باید به ده نفر ارسال میکردیم و نکردیم  
استاتر من امضاتو نفهمیدم یعنی چی اینه توالت دوس دارم معنیشو بدونم

منظورش این هست که وقتی دنبال عیب و ایرادهای ظاهری افراد باشیم شبیه اون میزتوالت هایی عستیم که اکثرا همه توی  اتاقهاشون دارن و قبل از بیرون رفتن از خونه

خودشون رو توی اون نگاه میکنن و صاف و صوف میکنن