2777
2789
عنوان

یه سوال مهم

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 47 پست

چرا بخاری دارین خب علادین  بزارین 

چرا گاز فردار داین تو مطبخ رو هیزم غذا بپزین مگه چراغ موشی چشه نن جون منم داشت

چرا چراغ روشن میکنین وقتی شمع هست

چرا جارو برقی وقتی جارو دستی هست

چرا لباس میخرین تو خونه بدوزین

چرا

چرا 

چرا

دنیا رو به جلو هست تکنولوژی و تولید و طراحی محصولات برای منو شماست چرا نباید استفاده کرد و باید مثل جدمون زندگی کنیم 

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
دقیقا مردم سودجو و فرصت طلب شدن سرهمه چی همینه دلار سکه طلا فقط میخوان سرمایه شون ارزشش کم نشه و سود ...

خب بگو چیکار کنن مردم حتی میترسن دوقرون پول تو بانک بزارن نکنه بانک برشکست بشه زیر بالشتم که نمیتونن بزارن سرعت گرانیم که به درامداشون نمیرسه تو دلشون میگن تکه تکه طلا بخرم فردا روزی بفروشم خونه دار بشم

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب بگو چیکار کنن مردم حتی میترسن دوقرون پول تو بانک بزارن نکنه بانک برشکست بشه زیر بالشتم که نمیتونن ...

شما الان وضعیت ترکیه رومقایسه کن با ما مردم ما هجوم میارن تا یک چیزی میگن میخواد گرون بشه عرضه و تقاضا قیمت رومعلوم میکنه اصلا چراباید این حجم زیاد نقدینگی دست مردم باشه این کشور اگر کشور بود اقتصادش درست بودمردمش به جای سود وسودبازی پولهاشون رو میذاشتن برای صنعت و ایجادکارخونه و شغل و پیشرفت متاسفانه نه دولتش درسته نه اقتصادش نه مردم رحمشون میاد 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️