2777
2789
عنوان

یه سوال مهم

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 47 پست

مثل این میمونه که میگن الان اکثر دهاتا برق دارن و به خاطر همین خوشحال و راضین

ولی کسی فکر اینو نمیکنه که داشتن برق از اولویت ها و ملزومات زندگیه و اگه تا حالا نداشتنش باید شاکی میشدن نه اینکه الان تازه برق دار شدن خوشحال باشن بنده خداها

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا کجاشو دیدی. ترامپ شیش ماه پیش گفته بود که یه کاری میکنم که ایران برگرده به زمان عصر حجر

میخواد مردم ایران رو از بین ببره والا دولتی ها و وابستگانشون که وضعشون خوبه خداروشکر همه چی آرومه ماچقدرخوشبختیم 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

نه میگه از پول مینالن برای پوشک میگم خب مدل و روند زندگی عوض شده و نمیشه عوضش کرد!!! درموارد نادری ...

ما ایرانی ها همیشه عقب گرد داریم 

بیخود نیست همیشه دنبال نوستالژی ها هستیم 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

حالا کجاشو دیدی. ترامپ شیش ماه پیش گفته بود که یه کاری میکنم که ایران برگرده به زمان عصر حجر

چقد بدم میاد از این ترامپ.مردم ما کلا حرفشون شده ترامپ.الان پوشک قیمتش بالا رفته به خاطر مردم احمق خودمون که میرن احتکار میکنن چه ربطی به ترامپ داره.

خدایا شکرت که نی نی سالم به منو همسری دادی
من دارم به روزی فکر میکنم که شیر خشک هست شیشه هست اما اب نیست که مادری شیشه شیر بچشو بشوره😳

دقیقا افرین افرین متاسفانه حرف حقه

مثل خاراندن یه زخم پس از خوب شدن"""یاد یک عشق عذابیست که لذت دارد👌🏻

به عقب باز نمیگردیم نمیگردیم نمیگرديم•••••⏩⏩⏩⏩⏩⏩⏩⏩⏩⏩⏩⏩↪️↪️↪️↪️↪️↪️↪️↪️↪️↪️↪️↪️↪️↪️↪️↪️↪️↪️🔄🔄🔄🔄🔄🔄🔄🔄🔄🔄🔄🔄🔄🔄🔄🔄🔄🔄و اما بــــــرمیگردیمــــ 👊😖👊😖👊 خود كرده را تدبير ني 

زمين گرده ودنياكوچيك🌎زندگي قانون باورهاولياقتها🌈  قانون جذب رازِبزرگ زندگی🦄كارمارازِكائنات♻️خدامعجزه میکنه🔮شانس اسم دومِ خداست وقتي ميخواد امضاش زير آرزوهات ناشناس بمونه🙏 انرژی مثبت تنها چیزیه ک بجای نصف شدن دوبــرابـر و حتي صدبـرابـر ميشهـ♡ الهي شكـرت💙 خدايا هم اكنون ب قلبم بيا و آرامشي عطا فرما از جنس خودت💚 پس از هر سختي آساني هست خدا دوبار تكرار كرد ك دلامون قرص باشه 💛♌︎♪♺❤︎⚅♾♥︎∞♡☯︎☂︎ઈ(◕ั◡◕ั)*゚
چقد بدم میاد از این ترامپ.مردم ما کلا حرفشون شده ترامپ.الان پوشک قیمتش بالا رفته به خاطر مردم احمق خ ...

دقیقا مردم سودجو و فرصت طلب شدن سرهمه چی همینه دلار سکه طلا فقط میخوان سرمایه شون ارزشش کم نشه و سودکنن وهمه دزدن و فقط دولت مشکل داره همه باهم مشکل دارن