2777
2789
عنوان

طلاق با بچه

412 بازدید | 41 پست

سلام راسته که میگن زنی که پاش از پله های دادگاه بره بالا و از شوهرش شکایت کنه اگه بخوان بهم برگردن اون زندگی دیگه زندگی سابق نمیشه و زن بی ارزش تر میشه آیا راسته

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 

بستگی داره علت طلاق چی باشه

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

والا من رفتم بهتر شد الان برام صدشو میذاره جونشو میده گاهی یه تلنگری لازمه

خدا میخواد معجزشو نشونم بده اآخه مگه یه توده میتونه زندگی منو مختل کنه که رفته تو سرم جا خوش کرده بابا بکن بذار باد بیا

من خودم بعد از درخواست طلاق همسرم، همسرم کاملا از چشمم افتاد. حتی الان که خواسته بازم زندگی کنیم، دی ...

شما کاربر آقا هستی

ربطی به طلاق و قهر اینا نداره مردی که نتونه اشتباهش رو قبول کنه تا آخر هم نمیکنه فقط طرف دربه در تر میشه

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد
من خودم بعد از درخواست طلاق همسرم، همسرم کاملا از چشمم افتاد. حتی الان که خواسته بازم زندگی کنیم، دی ...

میشه دلیلش رو بگین که برا طلاق چه دلیلی داشت؟

خدا میخواد معجزشو نشونم بده اآخه مگه یه توده میتونه زندگی منو مختل کنه که رفته تو سرم جا خوش کرده بابا بکن بذار باد بیا

واقعا چه خوب خداروشکر

برا من شوهرم خیانت کرده بود منم به جرم رابطه ی نامشروع از هر دو شاکی شدم شوهرم مقصر بود و اون دختر تهدیدش کرده بود که اگه ادامه ندی یه بلایی سر بچت میارم و اگه نیای تو رابطه خانمتو اینجوری میکنم و اینم گول میخوره قاضی پریت پیام و تماساشونو گرفته بود و همه چی بود واسه همین تو دادگاه فقط میگف طلاقش نمیدم دوسش دارم منم جلسه اخر که حکم اومد شوهرمو بخشیدم

ربطی به طلاق و قهر اینا نداره مردی که نتونه اشتباهش رو قبول کنه تا آخر هم نمیکنه فقط طرف دربه در تر ...

من قهر کردم شوهرم چندتا رو فرستاد دنبالم یه شرط گذاشتم که خونه ای که با پول جهیزیه خودم خریدم و بنامم کن تا برگردم ولی قبول نکرد منم مهرنوش به اجرا گذاشتم یه بچه شش ماه دارم خواستم بترسونمش ولی الان از عواقب بعدش و حرکتهایی که دیگه شکسته میترسم