2777
2789

سلام عزیزم میدونم تاپیکت برای خیلی وقت پیشه ولی میخواستم بگم منم لک صورتم ملاسماست روی گونه هام دارم میخواستم بپرسم چیکار کردی ؟ درمانی برای صورتت انجام دادی؟

فرزند ادب باش نه فرزند پدر/ فرزند ادب زنده کند نام پدر 🩵

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

سلام عزیزم من قبلا هم برات پست گذاشتم خواستم الان بیام بهت بگم من یه کرمی گرفتم همون موقع ها یعنی بهمن ماه بود فکر کنم الان ۷۰ درصد لک هام رفتن اگه هنوز نی نی سایتی اطلاع بده برات توضیح بدم

سلام خب لطفا بگو چه کرمی بود ما هم بخریم

الان خودم یه تاپیک زدم کامل اونجا توضیح دادم که هرکسی خواست ببینه اسم کرم ژانولوما هست نمیدونم کدوم شهری اگ تهرانی من تو یه داروخونه شهرری پیدا کردم قیمتشم خیلی ارزون بود

قبلا استفاده کردم.پوسته میکنه صورت رو و شدیدا عوارض داره

نمیدونم برای منم اصلا عوارض نداشت تا سه ماه هرشب میزدم بعدش ک میره تو فاز نگه داری باید ضد لک بخری و همچنان ضدافتاب بزنی

نمیدونم برای منم اصلا عوارض نداشت تا سه ماه هرشب میزدم بعدش ک میره تو فاز نگه داری باید ضد لک بخری و ...

خیلی هم عالی .

متاسفانه واسه من پوسته ریزی زیاد بود که دکتر گفت کارکردش همینه اما رو لک هم تاثیر خوبی داشت فقط باید کم بزنی و مدام ضد افتاب بزنی بدون تنبلی حداقل تا ۴ ماه.

ژانولوما کورتون و هیدروکینون داره بخاطر همون عوارض داره اگر ضد افتاب مرتب نزنی.

فقط یه سوال فاز نگهداری قطع کردی ژانولومارو و اینکه چه ضد لکی زدی

چون پوست بعد ژانولوما بشدت نازک و حساسه فقط باید ترمیم کننده و ابرسان بزنی