سلام خانما.برادر من 39 ساله و کارمنده خانمشم 36 و دو پسر 7 و 2سال و7 ماهه دارن الان دوباره و ناخاسته باردار شده البته برادرم میخاست اما خانمش میگه جلوگیری داشته و الانم که بارداره.اما بچه رو نمیخاد از وقتی فهمیده گریه و زاری راه انداخته همش داروی گیاهی میخوره کار سنگین میکنه بچه بغل میکنه و میگه به امید خدا بیوفته هر چی بهش میگیم نکن خدا خاسته و داده اگه یه موقع نیوفته اما مریض باشه یا عیبی داشته باشه بهتره.اما کار خودشو میکنه دائم ناشکری میکنه من میگم نکن گناهه خدا قهرش میاد اما انگار نه انگار میترسیم بچه رو بندازه...نمیفهمه قهر خدا یعنی چی.اینم بگم زن داداشم هیچ وقت دوتا بچه هاشو باهم نگه نداشت همیشه یکیشون نبود خونه مامانم بود کلا صبح میرن خونه مامانم شب میان همیشه میگه بچه فقط یکی دوتا اشتباهه.کلا بچه نگه نمیداره الانم ناراحته چون باید دوباره بچه داری کنه.ما کمکش کردیم همیشه و بازم میکنیم اما همش نا شکری نمیفهمه اگه ناشکریش دامن دوتا بچه هاشو بگیره چی.هر روز هم میره بیرون تنها.مهمونی و عروسی هم تنها نیره بچه هاشو نمیبره میگه میخام برای خودم باشم نمیدونم چیکلر کنیم تا یه موقع چیزی نخوره بچه بیوفته حالا که شده از ما هم طلبکاره انگار ما حاملش کردیم کار خودشون بوده خوب اونکه بدش میاد باید بیشتر مراقبت میکرد.
من خرج نميدم اما يك زنم و به جاي ايشون دارم از همسر داداششون حمايت ميكنم در ضمن اين حرفتون جز بي منط ...
بی منطق حرفیه که شمامیزنی اصلاخداروقبول داری؟؟؟؟؟
اعتقادداری به خدا و روزی که میرسونه؟؟؟؟مصلحت خدامیدونی چیه؟؟؟؟؟گمون نکنم بفهمی
وقتی خدایی که قادرمطلق هست مصلحت رودربه وجود اومدن اون بچه میدونه شماچیکاره ای میخوای ازبین ببریش؟؟؟؟؟؟حالااومدیم واون خانم سقط کردواین بچه به هیچ عنوان سقط نشد اون وقت چی داری بگی؟؟؟؟؟
❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
اون موقع حق داشت ک باردار شد... هزار اللله اکبر...اینهمه دکتر و روش جلوگیری... الان اون ب ...
گل گفتی اون بچه حق نداره آیا زن برادرم یه بچه دیگه رو هم چون نمیخاست سقط کرد درد ما هم همینه چرا فرت و فرت بادرار میشه و سقط میکنه خوب ببند لوله هاتو صبر خدا هم حدی داره
خوب شما ک نمیدونی چند هفته ش... قلبم نداسته باشه..بلخره ک قرار جنین بشه....چ.توجیهیی.. چطور ...
شما اصلاً تا حالا روي جعبه هاي روش ها ي جلوگيري رو خونديد ؟ بخدا اگر خونده باشيد . همه ميدونن كه ١٠٠٪ جلوگيري نميشه كرد و بيشترش شانسه. در ضمن زن داداش ايشون هستن كه قراره بچه رو حمل كنن و ازش نگهداري كنن بيشتر از هر كسي اين حق رو دارن كه انتخاب بكنن كه بچه رو ميخوان يا نه و به من و شما هم مربوط نيست